Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Συμμετοχή  στη διεθνή έκθεση τροφίμων- ποτών FOODEXPO 2022
Συμμετοχή  στη διεθνή έκθεση τροφίμων- ποτών FOODEXPO 2022

Συμμετοχή  στη διεθνή έκθεση τροφίμων- ποτών FOODEXPO 2022

Μετά την επιτυχημένη παρουσία στις προηγούμενες διοργανώσεις, το συνεχίζει τις δράσεις στήριξης των επιχειρήσεων – μελών του μέσω της προβολής – προώθησης των προϊόντων τους και αποφάσισε να συμμετάσχει -εάν και εφόσον υπάρξει ενδιαφέρον από τις τοπικές επιχειρήσεις- στην « 2022 – ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ» που θα διεξαχθεί στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, στην Αθήνα από 12 Μαρτίου έως και 14 Μαρτίου 2022.

H εμπειρία όσων έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα, λόγω της πανδημίας του κορωνοΐου, απέδειξε ότι η έχει ανάγκη την πραγματοποίηση εκθέσεων των εκθέσεων με φυσική παρουσία, αφού μόνο αυτές εξακολουθούν να αποτελούν το σημαντικότερο forum για τις εμπορικές συναλλαγές και δεν μπορούν να υποκατασταθούν από ενέργειες και δράσεις άλλων μορφών.

Η FOOD EXPO, η μεγαλύτερη Τροφίμων και Ποτών στην Ν.Α. Ευρώπη και μία από τις σημαντικότερες του είδους της διεθνώς, επιστρέφει δυναμικά, σε συνθήκες Covid Free στο Metropolitan Expo. Η διοργάνωση θα διεξαχθεί με βάση τα υγειονομικά πρωτόκολλα, εφαρμόζοντας τους κανόνες για την προστασία της υγείας εκθετών και επισκεπτών.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν την Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για Συμμετοχή, που θα βρουν στην ιστοσελίδα www.cci-magnesia.gr και να την αποστείλουν στο email του Επιμελητηρίου info@cci-magnesia.gr μέχρι τη Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2022.

Απαραίτητη προϋπόθεση οι ενδιαφερόμενοι να είναι ταμειακά ενήμεροι προς το Επιμελητήριο, έχοντας εξοφλήσει τη συνδρομή τους μέχρι και το τρέχον έτος. Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Λεπτομέρειες σχετικά με την « 2022» μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.foodexpo.gr .

Για πληροφορίες ή διευκρινήσεις σχετικά με την έκθεση, υπεύθυνη κα Ελένη Πασχάλη, τηλ. 2421094700 επιλογή 5.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Δωρεά εξοπλισμού στον Δήμο Σκιάθου #ΔήμοςΣκιάθου - https://t.co/gUVz0dDIru -

  • Ο Κυρ. Μητσοτάκης για την υπόθεση των παρακολουθήσεων #ΚυρΜητσοτάκης - https://t.co/jAGU5nNN9H -

  • Πανηγυρίζει η μονή  Αγίου Λαυρεντίου #μονή ΑγίουΛαυρεντίου - https://t.co/TuXhuNkBBX -

"Αλιεύοντας" την είδηση