Βρίσκεστε εδώ:  / Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ / Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση Παιδικού Σταθμού Δήμου Σκιάθου
Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση Παιδικού Σταθμού Δήμου Σκιάθου

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση Παιδικού Σταθμού Δήμου Σκιάθου

Η λαχτάρα να αφουγκραστούν την μαγεία των Χριστουγέννων έτσι όπως την αντιλαμβάνονται οι 3χρονοι μαθητές, έφερε την Τρίτη 21/12/21 στην πλατεία Παπαδιαμάντη μικρούς και μεγάλους να απολαύσουν την Χριστουγεννιάτικη του Παιδικού Σταθμού Δήμου Σκιάθου.

Οι νέες υγειονομικές συνθήκες ενέπνευσαν δημιουργικά τις Παιδαγωγούς να αποφύγουν τη θεατρική παράσταση και να ανακαλύψουν ένα νέο τρόπο παρουσίασης της  Χριστουγεννιάτικης διάθεσης που κατακλύζει τον Παιδικό Σταθμό.

Έτσι φέτος έφτιαξαν μια κινηματογραφική ταινία.

Μια βασισμένη στο παιδικό βιβλίο Το αρκουδάκι με το κόκκινο σκουφάκι κρατά την υπόσχεσή του  της Μαριλένας Καββαδά, από το οποίο χρησιμοποιήθηκε η αφήγηση και η μουσική του CD που τo συνοδεύει και επάνω της ζωντάνεψαν τα τις δικές τους εικόνες.  Kατά την διάρκεια των γυρισμάτων τα οποία έγιναν στο χώρο του Παιδικού Σταθμού τα εκφράστηκαν ελεύθερα όπως εκείνα θέλουν χωρίς πρόβες και επαναλήψεις και έπαιξαν με το φακό του Χρήστου Παπακωνσταντίνου.

Τα σκηνικά επιμελήθηκαν οι παιδαγωγοί του Παιδικού Σταθμού ενώ τα κουστούμια ανέλαβαν οι ίδιοι οι γονείς.

Το αποτέλεσμα της δουλειάς αυτής χειροκροτήθηκε θερμά από το κοινό που παρακολούθησε την ταινία.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διαδικτυακή συνεδρίαση του #ΣΟΠΠ ενόψει χιονιά #ΣΟΠΠ - https://t.co/UEcElOtkJj -

  • Ρύθμιση 72 δόσεων: Πώς θα ενταχθείτε - https://t.co/5wcUuJVdQF -

  • Άμεση Δημοσιοποίηση των επιδημιολογικών στοιχείων από τις Νοσοκομειακές Μονάδες της Θεσσαλίας… - https://t.co/fYDYDx1FvT -

"Αλιεύοντας" την είδηση