Βρίσκεστε εδώ:  / Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ / Σταματά η αποκομιδή απορριμμάτων τις Κυριακές στον Δήμο Σκοπέλου
Σταματά η αποκομιδή απορριμμάτων τις Κυριακές στον Δήμο Σκοπέλου

Σταματά η αποκομιδή απορριμμάτων τις Κυριακές στον Δήμο Σκοπέλου

Από  την Κυριακή 6 Οκτωβρίου και για όλες τις Κυριακές κατά την χειμερινή περίοδο, θα σταματήσει η αποκομιδή των απορριμμάτων, τόσο με τα απορριμματοφόρα οχήματα του Δήμου Σκοπέλου, όσο και με τα ζώα,  μέχρι νεοτέρας ανακοίνωσης.

Η συλλογή ογκωδών αντικειμένων (επίπλων, ηλεκτρικών συσκευών, στρώματα) και υπολειμμάτων κηπουρικών εργασιών, θα γίνεται κατόπιν συνεννόησης με την υπηρεσία καθαριότητας, στα παρακάτω τηλέφωνα επικοινωνίας:  Επόπτρια Καθαριότητας 6983087468 και των αρμοδίων αντιδημάρχων  6981219192  και  6976774127.

“Ευελπιστούμε στην κατανόηση και στην βοήθεια σας και σας παρακαλούμε για την μη εναπόθεση απορριμμάτων την συγκεκριμένη μέρα, έτσι ώστε όλοι να συμβάλλουμε στην διατήρηση της καθαριότητας της πόλης μας” αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δήμου.

Επίσης , μετά την παρέμβαση και την επιστολή διαμαρτυρίας  προς την ΕΡΤ, την Τρίτη 1 Οκτωβρίου έφτασαν στο νησί   οι τεχνικοί της, οι οποίοι αντικατέστησαν πομπούς και άλλα εξαρτήματα  στις κεραίες της, ώστε να επιλυθεί το πρόβλημα που υπήρχε με το τηλεοπτικό σήμα των καναλιών της ΕΡΤ.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Εξιχνίαση κλοπής καταστήματος - https://t.co/7wBmbQWYdg -

  • Ένας τραυματίας από εκτροπή αυτοκινήτου στην εθνική οδό - https://t.co/56LADLs2Rz -

  • Πότε ένα κρούσμα θεωρείται ύποπτο για κορωνοϊό - https://t.co/f00fWXK1PS -

"Αλιεύοντας" την είδηση