Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Στην Αγριά το 1ο Αναπτυξιακό Συνέδριο Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων Κεντρικής Ελλάδος
Στην Αγριά το 1ο Αναπτυξιακό Συνέδριο Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων Κεντρικής Ελλάδος

Στην Αγριά το 1ο Αναπτυξιακό Συνέδριο Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων Κεντρικής Ελλάδος

Οι Ομοσπονδίες των Νομών Μαγνησίας, Λάρισας, Τρικάλων, Καρδίτσας και διοργανώνουν στο Βόλο στις 2 και 3 Νοεμβρίου 2019 στο Valis Resort στην Μαγνησίας, το «1ο Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων Κεντρικής Ελλάδος». Με στόχο την οριστικοποίηση των εργασιών του συνεδρίου, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 02 Οκτωβρίου 2019, στα γραφεία του ΙΜΕ ΚΕΚ στη , συνάντηση εργασίας των Δ.Σ. των Ομοσπονδιών.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν εκπρόσωποι των Διοικητικών Συμβουλίων ως εξής:

  • ΟΕΒΕ Ν.Μαγνησίας (Τ.Πλαστάρας-Πρόεδρος, Ε.Λαλίτσας-Αντιπρόεδρος, Ι.Φόβος-Ταμίας, Γ.Γκάλιος-Μέλος, Σ.Μαουσίδης- Πρόεδρος τμήματος Υπηρεσιών Επιμελητηρίου Μαγνησίας και Πρόεδρος Συνδέσμου Εργοδηγών Ηλεκτρολόγων & Συντηρητών Καυστήρων Ν.Μαγνησίας, Κ.Πελεκούδας- εκπρόσωπος στην Ομοσπονδία, Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Βιοτεχνών Κατεργασίας Μετάλλου Ν. Μαγνησίας),
  • ΟΕΒΕ Ν.Λάρισας (Δ.Παληογιάννης-Πρόεδρος, Γ. Σακελλαρόπουλος –Μέλος, Α.Γκούλιος- Μέλος, Γ.Ζάνος-Μέλος),
  • ΟΕΒΕ Ν.Τρικάλων (Δ.Κόκκας-Γ. Γραμματέας),
  • ΟΕΒΕ Ν. (Ε.Μπράζας- Πρόεδρος, Κ.Μπέλλης-Γ. Γραμματέας),
  • ΙΜΕ ΚΕΚ (Π.Καγκελάρη-Προϊσταμένη παραρτήματος, Ζ.Μπουγάτσα-Συντονίστρια κατάρτισης).

Ο πρόεδρος της ΟΕΒΕ Μαγνησίας και υπεύθυνος του παραρτήματος Θεσσαλίας,  Τρύφων Πλαστάρας, ως συντονιστής της συζήτησης, ενημέρωσε τους συμμετέχοντες για τις που έχουν ήδη δρομολογηθεί και τόνισε ότι σκοπός αυτής της ενέργειας είναι η συμμετοχή φορέων κοινωνικών, οικονομικών, συνδικαλιστικών και πολιτικών από την Θεσσαλίας και το Νομό Φθιώτιδας. Στο διήμερο του Συνεδρίου θα προβληθούν και θα αναπτυχθούν ζητήματα τα οποία αφορούν στην συνεργασία, στην ανάπτυξη, στις προκλήσεις και προοπτικές των μικρομεσαίων επιχειρήσεων κατά νομό, τα δε συμπεράσματα του θα κοινοποιηθούν προς τους φορείς χάραξης δράσεων και πολιτικών και θα δημοσιοποιηθούν.

Οι συμμετέχοντες αποφάσισαν ομόφωνα ότι η πρωτοβουλία για τη διοργάνωση του αναλαμβάνεται με στόχο την εξωστρέφεια των Ομοσπονδιών, την άμεση και ανταλλαγή απόψεων-θέσεων, τη συνεργασία των επιχειρήσεων, την ανάδειξη συγκριτικών πλεονεκτημάτων κάθε περιοχής και τελικά τη δημιουργία ενός σχεδίου περιφερειακής ανάπτυξης. Η υλοποίηση του είναι πρόδρομος ανάλογων μελλοντικών διοργανώσεων που θα επικεντρώνονται στις πολύ μικρές, μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Δεδομένης της προβολής του συνεδρίου στους πέντε Νομούς αλλά και σε μέσα μαζικής ενημέρωσης πανελλαδικής εμβέλειας, δίνεται η δυνατότητα σε ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις και φορείς, οι οποίοι επιθυμούν να στηρίξουν την ενέργεια και παράλληλα να προβληθούν (μέσω αναγραφής Επωνυμίας, Λογοτύπου, κ.λπ. στο ενημερωτικό υλικό του συνεδρίου, ανάρτησης banner, προβολή βίντεο κ.λπ.) να συμμετέχουν ως χορηγοί, επιλέγοντας μια εκ των τριών κατηγοριών: Επίσημοι Χορηγοί: 500,00 €, Χορηγοί: 250,00 €, Υποστηρικτές: 150,00 €.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με την ΟΕΒΕ Μαγνησίας στο 24210-32780.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Παρουσιάζεται το βιβλίο «#Βασιλική» της Λεμονιάς Μουλά #Βασιλική - https://t.co/kBgYuiE1qn -

  • Εκτελούσε παράνομα #εργασίες σε εξωτερικό λουτρό  #εργασίες - https://t.co/RckgBgYdkI -

  • Διακρίσεις και θέσεις στο βάθρο από τους δρομείς του ΣΔΥ Βόλου στο Μέτσοβο Ursa Trail - https://t.co/Fa4FqjOWh6 -

"Αλιεύοντας" την είδηση