Βρίσκεστε εδώ:  / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ / Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ / Ερώτηση Κατερίνας Παπανάτσιου για τις σημαντικές ελλείψεις στο Α.Τ. Σκοπέλου
Ερώτηση Κατερίνας Παπανάτσιου για τις σημαντικές ελλείψεις στο Α.Τ. Σκοπέλου

Ερώτηση Κατερίνας Παπανάτσιου για τις σημαντικές ελλείψεις στο Α.Τ. Σκοπέλου

Ερώτηση προς τον υπουργό κ. Χρυσοχοΐδη κατέθεσε η και αν. τομεάρχης Οικονομικών του ΣΥ.ΡΙΖ. Κατερίνα , με τη συνυπογραφή του τομεάρχη Προστασίας του Πολίτη  Χρήστου Σπίρτζη, αναφορικά με την υποστελέχωση του .

Όπως αναφέρει στην ερώτησή της η , μετά από επίσκεψή της στο αστυνομικό τμήμα του νησιού, διαπιστώθηκε ότι το προσωπικό αποτελείται από 13 άτομα, εκ των οποίων μάλιστα οι δύο είναι αποσπασμένοι και πρόκειται να γυρίσουν στις οργανικές τους θέσεις στο τέλος του καλοκαιριού.

Το συγκεκριμένο αστυνομικό τμήμα για να λειτουργήσει εύρυθμα, με βάση τις προϋποθέσεις που θέτει το Αρχηγείο αλλά και το ίδιο το τμήμα, απαιτεί τη συνδρομή τουλάχιστον 25 αστυνομικών υπαλλήλων.

Σημειωτέων δε ότι το νησί αριθμεί πληθυσμό 4.960 μόνιμων κατοίκων, ενώ τους καλοκαιρινούς μήνες δέχεται περίπου 30.000 με 35.000 επισκέπτες, καθιστώντας το του τοπικού .Τ., ευρύτερο και δυσκολότερο.

Ως εκ τούτου η κα ερωτά τον αρμόδιο υπουργό ποιος είναι ο σχεδιασμός για την επαρκή στελέχωση και την εύρυθμη λειτουργία του προς όφελος των κατοίκων του νησιού των Βορείων Σποράδων.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Στον Ολυμπιακό Βόλου ο Θεόδωρος Βερνάρδος #ΠΑΕΟλυμπιακόςΒόλου - https://t.co/lV4wpoM2MG -

  • Στον Όλυμπο, σε συνθήκες καύσωνα, έτρεξαν οι δρομείς του ΣΔΥ Βόλου #ΣΔΥΒόλου - https://t.co/4XL00xIQHc -

  • Τριάντα τα θετικά κρούσματα covid-19 στη  Θεσσαλία #θετικάκρούσματαCovid19 - https://t.co/3eYYgtmiXo -

"Αλιεύοντας" την είδηση