Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Σε λειτουργία η μπάρα ελέγχου στην οδό Αγίου Νικολάου
Σε λειτουργία η μπάρα ελέγχου στην οδό Αγίου Νικολάου

Σε λειτουργία η μπάρα ελέγχου στην οδό Αγίου Νικολάου

Τίθεται σε λειτουργία από αύριο Πέμπτη 19 Νοεμβρίου η μπάρα ελέγχου στην οδό Αγίου Νικολάου στο ύψος της , αμέσως μετά το χώρο στάθμευσης των , που θα απαγορεύει την είσοδο των Ι.Χ. στην περιοχή γύρω από την Αγ. Νικολάου.

Στόχος της δημοτικής αρχής με την λειτουργία της μπάρας είναι να δοθεί επιτέλους λύση στο χρόνιο πρόβλημα της ανεξέλεγκτης στάθμευσης οχημάτων τόσο τη μέρα, όσο και κυρίως τη νύχτα, στην του Μητροπολιτικού Ναού Αγ. Νικολάου .

Τονίζεται πως η μπάρα ελέγχου θα παραμένει ανοιχτή μεταξύ 7.00 π.μ. και 10.30 π.μ. για τον εφοδιασμό των καταστημάτων ενώ θα δοθούν από τον Δήμο τηλεκοντρόλ σε Αστυνομία, Εκκλησία, ΕΚΑΒ, και Δημοτική Αστυνομία ώστε να έχουν δυνατότητα χειρισμού της μπάρας, για να διευκολυνθεί το τους. Επίσης, πρόβλεψη υπάρχει και για την απρόσκοπτη διενέργεια θρησκευτικών τελετών στον Άγιο Νικόλαο.

Όπως τόνισε ο αρμόδιος Θανάσης Σταυρίδης “με την λειτουργία της μπάρας ελέγχου θα δώσουμε λύση σε ένα χρόνιο πρόβλημα που υπάρχει στο συγκεκριμένο σημείο και αφορά στην ανεξέλεγκτη στάθμευση οχημάτων στην . Τόσα χρόνια η άναρχη στάθμευση των αυτοκινήτων δυσχέραινε την των πεζών ενώ εγκυμονούσαν συνεχώς κίνδυνοι ατυχήματος. Με την λειτουργία της μπάρας θα μπει επιτέλους μια τάξη”.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Εξουδετερώθηκαν πέντε #οβίδες του Β' Παγκοσμίου Πολέμου στις Πλάκες #οβίδες - https://t.co/pzKnc3oxwG -

  • Γ. Καραμάνος: «Χρυσή ευκαιρία ΤΩΡΑ για την ανάπτυξη του αεροδρομίου Κεντρικής Ελλάδος» - https://t.co/rccgl8nmJV… -

  • Προς ολοκλήρωση οι Πανελλαδικές Εξετάσεις υποψηφίων των ΕΠΑΛ #πανελλαδικέςεξετάσεις - https://t.co/ZcY5zyNXCB -

"Αλιεύοντας" την είδηση