Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Μηνητήρια αναφορά για το “έκτρωμα” του περιφερειακού
Μηνητήρια αναφορά για το “έκτρωμα” του περιφερειακού

Μηνητήρια αναφορά για το “έκτρωμα” του περιφερειακού

Σε μηνυτήρια και παράλληλα σε αναφορές στο αρμόδιο Υπουργείο και την Περιφέρεια Θεσσαλίας, προχώρησε σήμερα ο δήμαρχος Βόλου Αχ. Μπέος, καταγγέλλοντος το «έκτρωμα» που- όπως υπογράμμισε- γίνεται με την …περίφημη εργολαβία – σκούπα και τις ασφαλτοστρώσεις σε τμήματα του Περιφερειακού δρόμου, εν προκειμένω στους κόμβους Φυτόκου και Αγ. Παρασκευής.

Ο κ. Μπέος μετά τη λήξη της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, συνοδευόμενος από συνεργάτες του μετέβη στο χώρο των εργασιών, μετά από καταγγελίες πολιτών για τις εμφανείς κακοτεχνίες (με τα περίφημα «σαμαράκια») που γίνονται, αν και το θέμα δεν άπτεται των αρμοδιοτήτων του Δήμου.

Ο κ. Μπέος διαπιστώνοντας ιδίοις όμμασι για το τι συμβαίνει αντέδρασε έντονα και δήλωσε ότι δεν μπορεί να επιτρέψει να κατασπαταλώνται τα χρήματα των πολιτών με τέτοια έργα, έστω και αν είναι ευθύνη άλλων. «Οι εποχές της πολιτικής απάτης στην πόλη μας πέρασαν. Δεν θα επιτρέψω να επαναληφθεί το έγκλημα του δρόμου προς Βελεστίνο, όταν μάλιστα πλέον το κάθε ευρώ είναι κυριολεκτικά από το του Έλληνα πολίτη.

Θα επιβάλλουμε τα έργα να γίνονται όπως προβλέπουν οι προδιαγραφές και η Νομοθεσία και δεν θα επιτρέψουμε σε κανένα να κερδοσκοπεί σε βάρος της πόλης και των συμπολιτών μας», τόνισε χαρακτηριστικά.

Αμέσως μετά την επίσκεψη στο χώρο της εργολαβίας ο κ. Μπέος μετέβη στην Αστυνομική Διεύθυνση και υπέβαλε μηνυτήρια αναφορά.

Έγγραφο της Τροχαίας

Εν τω μεταξύ, για το τμήμα του δρόμου, που παραδόθηκε ( προς μεταξύ κόμβων Αγ. Βαρβάρας και Φυτόκου), το Τμήμα Τροχαίας Βόλου έκανε έγγραφη επισήμανση στην επιβλέπουσα αρχή στη επισημαίνοντας κακοτεχνία, που πρέπει να διορθωθεί άμεσα.

Το έγγραφο εστάλη σήμερα Στην Ειδική Υπηρεσία Δημοσίων Έργων Κατασκευής και Συντήρησης Συγκοινωνιακών Υποδομών (τμήμα κατασκευής έργων Λάρισας), που ανήκει στο υπουργείο Οικονομικών, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού και η Τροχαία τονίζει ότι εντοπίστηκε κακοτεχνία στο κομμάτι του περιφερειακού του Βόλου που παραδόθηκε στην κυκλοφορία και ζητά από την υπηρεσία να ελέγξει και να πιέσει τον ανάδοχο να κατασκευάσει όπως πρέπει το δρόμο.

περιφεριακός3περιφερειακός1

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση