Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ » Παρέμβαση Μ. Χρυσοβελώνη για ρύθμιση του ΕΤΑΑ-ΤΣΜΔΕ των Μηχανικών του ΤΕΕ Μαγνησίας
Παρέμβαση Μ. Χρυσοβελώνη για ρύθμιση του ΕΤΑΑ-ΤΣΜΔΕ των Μηχανικών του ΤΕΕ Μαγνησίας

Παρέμβαση Μ. Χρυσοβελώνη για ρύθμιση του ΕΤΑΑ-ΤΣΜΔΕ των Μηχανικών του ΤΕΕ Μαγνησίας

Άμεση ήτν η πρέμβαση της εκπροσώπου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Μ. Χρυσοβελώνη αναφορικά με το ζήτημα που προέκυψε για τους Μηχανικούς του Τ από την απένταξή τους από τη ρύθμιση του ΕΤΑΑ-ΤΣΜΔΕ.

Συγκεκριμένα, κατόπιν ς της κας Χρυσοβελώνη με τη Διοίκηση του Περιφερειακού Τμήματος του Τ κατόπιν κοινοποίησης υπομνήματος προς την ίδια, ενημερώθηκε ότι οι που είχαν ενταχθεί σε καθεστώς ρύθμισης από το Νοέμβριο και μετά, χάνοντας τη του Ιουνίου, λόγω των capitals controls, τέθηκαν αυτόματα εκτός από το ηλεκτρονικό σύστημα του ΕΤΑΑ – , παρόλο που κατέβαλαν διπλή δόση τον Ιούλιο, ώστε να είναι συνεπείς στη ρύθμιση που είχαν.

Αποτέλεσμα των παραπάνω είναι να μην έχουν δικαίωμα να εκδώσουν ασφαλιστική ενημερότητα λόγω οφειλών και πρέπει να πληρώσουν το σύνολο των χρεών τους για να μπορέσουν να εκδώσουν άδειες, ενώ παράλληλα αποκλείονται από την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη χωρίς δική τους υπαιτιότητα.

Κατόπιν τούτων η κα. Χρυσοβελώνη προέβη σε παρέμβαση προς τον πρόεδρο ΕΤΑΑ Στυλιανό Πλιάκη προκειμένου να διευθετηθεί το θέμα των μηχανικών και να επανέλθουν στην αρχική τους ρύθμιση.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Dark Mode

"Αλιεύοντας" την είδηση