Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Παρέμβαση Μ. Χρυσοβελώνη για ρύθμιση του ΕΤΑΑ-ΤΣΜΔΕ των Μηχανικών του ΤΕΕ Μαγνησίας
Παρέμβαση Μ. Χρυσοβελώνη για ρύθμιση του ΕΤΑΑ-ΤΣΜΔΕ των Μηχανικών του ΤΕΕ Μαγνησίας

Παρέμβαση Μ. Χρυσοβελώνη για ρύθμιση του ΕΤΑΑ-ΤΣΜΔΕ των Μηχανικών του ΤΕΕ Μαγνησίας

Άμεση ήταν η παρέμβαση της εκπροσώπου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Μ. Χρυσοβελώνη αναφορικά με το ζήτημα που προέκυψε για τους Μηχανικούς του ΤΕΕ Μαγνησίας από την απένταξή τους από τη ρύθμιση του ΕΤΑΑ-ΤΣΜΔΕ.

Συγκεκριμένα, κατόπιν επικοινωνίας της κας Χρυσοβελώνη με τη Διοίκηση του Περιφερειακού Τμήματος του ΤΕΕ Μαγνησίας κατόπιν κοινοποίησης υπομνήματος προς την ίδια, ενημερώθηκε ότι οι μηχανικοί που είχαν ενταχθεί σε καθεστώς ρύθμισης από το Νοέμβριο και μετά, χάνοντας τη δόση του Ιουνίου, λόγω των capitals controls, τέθηκαν αυτόματα εκτός από το ηλεκτρονικό σύστημα του ΕΤΑΑ – ΤΣΜΕΔΕ, παρόλο που κατέβαλαν διπλή δόση τον Ιούλιο, ώστε να είναι συνεπείς στη ρύθμιση που είχαν.

Αποτέλεσμα των παραπάνω είναι να μην έχουν δικαίωμα να εκδώσουν ασφαλιστική ενημερότητα λόγω οφειλών και πρέπει να πληρώσουν το σύνολο των χρεών τους για να μπορέσουν να εκδώσουν άδειες, ενώ παράλληλα αποκλείονται από την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη χωρίς δική τους υπαιτιότητα.

Κατόπιν τούτων η κα. Χρυσοβελώνη προέβη σε παρέμβαση προς τον πρόεδρο ΕΤΑΑ Στυλιανό Πλιάκη προκειμένου να διευθετηθεί το θέμα των μηχανικών και να επανέλθουν στην αρχική τους ρύθμιση.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Αποκαταστάθηκε στην Σκόπελο η βλάβη στο Skiathos Express #SkiathosExpress - https://t.co/lj6MNAN9Qj -

  • Ταξιδεύοντας στον κόσμο του Παπαδιαμάντη #ΕΚΠΑ #Παπαδιαμάντης - https://t.co/DcOdP3xmc4 -

  • Χωροταξική κατανομή του βοσκότοπων #βοσκότοποι - https://t.co/pfeyKBVxdV -

"Αλιεύοντας" την είδηση