Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Έλεγχοι και κατασχέσεις στη Λαϊκή Αγορά
Έλεγχοι και κατασχέσεις στη Λαϊκή Αγορά

Έλεγχοι και κατασχέσεις στη Λαϊκή Αγορά

Eλέγχους πραγματοποίησαν μέλη των Κλιμακίων Ελέγχου Λαϊκών Αγορών και Υπαιθρίου Εμπορίου (Κ.Ε.Λ.Α.Υ.Ε.) των Περιφερειακών Ενοτήτων και Σποράδων, συνεπικουρούμενα από την Ελληνική Αστυνομία () στις 27-1- σε Λαϊκή Αγορά οπωρολαχανικών του Δήμου , αλλά και στην ευρύτερη περιοχή περιμετρικά αυτής.

Κατά τη διάρκεια των ελέγχων αυτών και σε τέσσερις περιπτώσεις, το εν λόγω Κλιμάκιο Ελέγχου διενήργησε – καταστροφή πληθς προϊόντων (δερνα είδη, γυαλιά, αναπτήρες, ομπρέλες, μπαταρίες, φακούς κ.λπ.), με τη διαδικασία που ορίζεται από την κείμενη Νομοθεσία.

Τα κατασχεθέντα προϊόντα καταστράφηκαν με απόρριψή τους σε – απορριμματοφόρο, το οποίο διέθεσε για το σκοπό αυτό η Διεύθυνση Καθαριότητας του Δήμου Βόλου και συνέδραμε το κλιμάκιο καθ΄ όλη τη διάρκεια των ελέγχων.

Στη μία εκ των τεσσάρων περιπτώσεων (στις υιπες τρεις οι κάτοχοι των κατασχεθέντων – καταστραφέντων προϊόντων τα είχαν εγκαταλείψει σε σημεία εντός και παραπλεύρως της εν λόγω Λαϊκής Αγοράς), επιβλήθηκε στον παραβάτη επί τόπου, με σχετική Έκθεση Βεβαίωσης Παράβασης, το προβλεπόμενο από την κείμενη Νομοθεσία διοικητικό πρόστιμο των 5.000€, για έλλειψη ς.

"Αλιεύοντας" την είδηση