Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Επίσκεψη Μιτζικού στον Ο.Λ.Β
Επίσκεψη Μιτζικού στον Ο.Λ.Β

Επίσκεψη Μιτζικού στον Ο.Λ.Β

Τον Ο.Λ.Β και συγκεκριμένα τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Γιάννη Πρίγκο , επισκέφθηκαν την Δευτέρα 6 Απριλίου 2015, ο επικεφαλής της «Δύναμης Βόλου» Μιχάλης Μιτζικός, συνοδευόμενος από την Δημοτική Σύμβουλο Κατερίνα Τσοπουρίδου και το μέλος του Δ.Σ ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ Απόστολο Ραυτόπουλο.

Στην συνάντηση, ο πρόεδρος του ενημέρωσε τον επικεφαλής και τα στελέχη της «Δύναμης Βόλου» για θέματα που αφορούν την λειτουργία του Οργανισμού.

Συγκεκριμένα συζητήθηκαν τα θέματα που αφορούν την λειτουργία του Σιλό, του λιμανιού, του πάρκινγκ, του επιβατικού σταθμού ,των προς ενοικίαση καταστημάτων στο χώρο του κτιρίου όπου στεγάζεται και ο Οργανισμός, καθώς και για την παραλιακή ζώνη η οποία ανήκει στην αρμοδιότητα του Ο.Λ.Β.

Συγκεκριμένα για το ο κ. ζήτησε να μειωθούν οι τιμές ώστε το να εξυπηρετεί όσο το δυνατόν περισσότερους χρήστες, γεγονός που θα ενισχύσει την επισκεψιμότητα της παραλίας και του κέντρου γενικότερα.

Στο τέλος της ενημέρωσης – συζήτησης, ο κος ευχαρίστησε τον πρόεδρο και υποσχέθηκε πως η «Δύναμη Βόλου» και ο ίδιος προσωπικά, με όσες δυνάμεις διαθέτουν, θα είναι πάντα αρωγοί σε οποιαδήποτε ενέργεια θα βοηθήσει στην καλύτερη λειτουργία του Ο.Λ.Β., αφού αποτελεί ένα σημαντικό παράγοντα ζωής για τον τόπο μας.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση