Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Επίσκεψη Μιτζικού στον Ο.Λ.Β
Επίσκεψη Μιτζικού στον Ο.Λ.Β

Επίσκεψη Μιτζικού στον Ο.Λ.Β

Τον Ο.Λ.Β κι συγκεκριμέν τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Γιάννη Πρίγκο , επισκέφθηκαν την Δευτέρα 6 Απριλίου 2015, ο επικεφαλής της «Δύναμης Βόλου» , συνοδευόμενος από την Δημοτική Σύμβουλο Κατερίνα Τσοπουρίδου και το μέλος του Δ.Σ ΠΑΠ – ΔΗΕ Απόστολο Ραυτόπουλο.

Στην συνάντηση, ο πρόεδρος του ΟΛΒ ενημέρωσε τον επικεφαλής και τα στελέχη της «Δύναμης Βόλου» για θέματα που αφορούν την λειτουργία του Οργανισμού.

Συγκεκριμένα συζητήθηκαν τα θέματα που αφορούν την λειτουργία του Σιλό, του λιμανιού, του πάρκινγκ, του επιβατικού σταθμού ,των προς ενοικίαση καταστημάτων στο χώρο του κτιρίου όπου στεγάζεται και ο Οργανισμός, καθώς και για την παραλιακή ζώνη η οποία ανήκει στην αρμοδιότητα του Ο.Λ.Β.

Συγκεκριμένα για το πάρκινγκ ο κ. ζήτησε να μειωθούν οι ώστε το πάρκινγκ να εξυπηρετεί όσο το δυνατόν περισσότερους χρήστες, γεγονός που θα ενισχύσει την επισκεψιμότητα της παραλίας και του υ γενικότερα.

Στο τέλος της ενημέρωσης – συζήτησης, ο κος ευχαρίστησε τον πρόεδρο και υποσχέθηκε πως η «» και ο ίδιος προσωπικά, με όσες δυνάμεις διαθέτουν, θα είναι πάντα αρωγοί σε οποιαδήποτε ενέργεια θα βοηθήσει στην καλύτερη λειτουργία του Ο.Λ.Β., αφού αποτελεί ένα σημαντικό παράγοντα ζωής για τον τόπο μας.

"Αλιεύοντας" την είδηση