Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Επίσκεψη Μιτζικού στον Ο.Λ.Β
Επίσκεψη Μιτζικού στον Ο.Λ.Β

Επίσκεψη Μιτζικού στον Ο.Λ.Β

Τον Ο.Λ.Β και συγκεκριμένα τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Γιάννη Πρίγκο , επισκέφθηκαν την Δευτέρα 6 Απριλίου 2015, ο επικεφαλής της «Δύναμης » Μιχάλης , συνοδευόμενος από την Δημοτική Σύμβουλο Κατερίνα Τσοπουρίδου και το μέλος του Δ.Σ ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ Απόστολο Ραυτόπουλο.

Στην , ο πρόεδρος του ενημέρωσε τον επικεφαλής και τα στελέχη της «Δύναμης » για θέματα που αφορούν την λειτουργία του Οργανισμού.

Συγκεκριμένα συζητήθηκαν τα θέματα που αφορούν την λειτουργία του Σιλό, του λιμανιού, του πάρκινγκ, του επιβατικού σταθμού ,των προς ενοικίαση καταστημάτων στο χώρο του κτιρίου όπου στεγάζεται και ο Οργανισμός, καθώς και για την παραλιακή ζώνη η οποία ανήκει στην αρμοδιότητα του Ο.Λ.Β.

Συγκεκριμένα για το πάρκινγκ ο κ. ζήτησε να μειωθούν οι τιμές ώστε το πάρκινγκ να εξυπηρετεί όσο το δυνατόν περισσότερους χρήστες, γεγονός που θα ενισχύσει την επισκεψιμότητα της παραλίας και του κέντρου γενικότερα.

Στο τέλος της ενημέρωσης – συζήτησης, ο κος Μιτζικός ευχαρίστησε τον πρόεδρο και υποσχέθηκε πως η «Δύναμη Βόλου» και ο ίδιος προσωπικά, με όσες δυνάμεις διαθέτουν, θα είναι πάντα αρωγοί σε οποιαδήποτε θα βοηθήσει στην καλύτερη λειτουργία του Ο.Λ.Β., αφού αποτελεί ένα σημαντικό παράγοντα ζωής για τον τόπο μας.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Σύλληψη τριών αλλοδαπών με πέντε κιλά κάνναβης στην Αγιά Λάρισας #κάνναβη - https://t.co/E1HqbMMQ8D -

  • Ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας στην εκδήλωση για την Εθνική Στρατηγική Αγροτικής Ανάπτυξης (Κ.Α.Π. 2021 -2027)… - https://t.co/4v1NlqxXAk -

  • H Λυρική στη Σκιάθο #ΕθνικήΛυρικήΣκηνή - https://t.co/fVAcKKVzkY -

"Αλιεύοντας" την είδηση