Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Αποκεντρωμένη Διοίκηση : «Κακώς αντικαταστάθηκαν οι έξι από Νομικά Πρόσωπα και Επιχειρήσεις»
Αποκεντρωμένη Διοίκηση : «Κακώς αντικαταστάθηκαν οι έξι από Νομικά Πρόσωπα και Επιχειρήσεις»

Αποκεντρωμένη Διοίκηση : «Κακώς αντικαταστάθηκαν οι έξι από Νομικά Πρόσωπα και Επιχειρήσεις»

Δεκτή έκανε την προσφυγή των έξι ανεξάρτητων συμβούλων η η οποία θεωρεί πως κακώς αντικαταστάθηκαν από τα Νομικά Πρόσωπα και τις Επιχειρήσεις του Δήμου .

Η , με της 1ης Φεβρουαρίου, που αναρτήθηκε σήμερα στη “Διαύγεια”, έκανε δεκτή την προσφυγή που είχαν ασκήσει οι έξι ανεξάρτητοι σύμβουλοι στις 2 Δεκεμβρίου του 2015 περί αντικατάστασης δημοτικού συμβούλου λόγω ανεξαρτητοποίησης από την παράταξη «Δρόμοι Συνς».

Η της Αποκεντρωμένης βασίζεται σε έγγραφο του Γ.Γ. του υπουργείου Εσωτερικών Κ. Πουλάκη, σύμφωνα με το οποίο ακόμη και μετά την ανεξαρτητοποίηση από την παράταξη της μείζονος μειοψηφίας των συγκεκριμένων δημοτικών συμβούλων, «κρίνεται ότι δεν δημιουργείται πρόβλημα στη σύνθεση των διοικητικών συμβουλίων και τη διοίκηση των νομικών προσώπων του Δήμου ».

Με την απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης ακυρώθηκαν οι αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου για αντικατάσταση δημοτικών συμβούλων λόγω ανεξαρτητοποίησης στο Δ.Σ. της ΑΝ.Ε.ΒΟ. Α.Ε., στο Δ.Σ. του ΝΠΔΔ « Αλεξάνδρου – Δάμτσα», στο Δ.Σ. της Σχολικής Επιτροπής ς Εκπαίδευσης Δήμου Βόλου, στο Δ.Σ. της ΔΕΥΑΜΒ και στο Δ.Σ. του Νομικού Προσώπου ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Δήμου Βόλου.

Η προσφυγή είχε ασκηθεί από τους δημοτικούς συμβούλους Ελένη Ανδρέου – Μεϊκοπούλου, Ι. Αποστολάκη, Κ. Γαρ, Μ. Δραμητινό, Φωτεινή Κοκκινάκη και Ι. Μολοχίδη.

"Αλιεύοντας" την είδηση