Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Αποκεντρωμένη Διοίκηση : «Κακώς αντικαταστάθηκαν οι έξι από Νομικά Πρόσωπα και Επιχειρήσεις»
Αποκεντρωμένη Διοίκηση : «Κακώς αντικαταστάθηκαν οι έξι από Νομικά Πρόσωπα και Επιχειρήσεις»

Αποκεντρωμένη Διοίκηση : «Κακώς αντικαταστάθηκαν οι έξι από Νομικά Πρόσωπα και Επιχειρήσεις»

Δεκτή έκανε την προσφυγή των έξι ανεξάρτητων συμβούλων η Αποκεντρωμένη Διοίκηση ς η οποία θεωρεί πως κακώς αντικαταστάθηκαν από τα και τις Επιχειρήσεις του Δήμου Βόλου.

Η Αποκεντρωμένη Διοίκηση ς, με απόφαση της 1ης Φεβρουαρίου, που αναρτήθηκε σήμερα στη “”, έκανε δεκτή την προσφυγή που είχαν ασκήσει οι έξι ανεξάρτητοι σύμβουλοι στις 2 Δεκεμβρίου του 2015 περί αντικατάστασης δημοτικού συμβούλου λόγω ανεξαρτητος από την παράταξη «Δρόμοι Συνεργασίας».

Η απόφαση της Αποκεντρωμένης βασίζεται σε έγγραφο του Γ.Γ. του υπουργείου Εσωτερικών Κ. Πουλάκη, σύμφωνα με το οποίο ακόμη και μετά την ανεξαρτητο από την παράταξη της μείζονος μειοψηφίας των συγκεκριμένων δημοτικών συμβούλων, «κρίνεται ότι δεν δημιουργείται πρόβλημα στη σύνθεση των διοικητικών συμβουλίων και τη διοίκηση των νομικών προσώπων του Δήμου Βόλου».

Με την απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης ακυρώθηκαν οι αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου για αντικατάσταση δημοτικών συμβούλων λόγω ανεξαρτητοποίησης στο Δ.Σ. της ΑΝ.Ε.ΒΟ. Α.Ε., στο Δ.Σ. του ΝΠΔΔ « Αλεξάνδρου – Δάμτσα», στο Δ.Σ. της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Βόλου, στο Δ.Σ. της ΜΒ και στο Δ.Σ. του Νομικού Προσώπου ΠΑΠ-ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Δήμου Βόλου.

Η προσφυγή είχε ασκηθεί από τους δημοτικούς συμβούλους Ελένη Ανδρέου – Μεϊκοπούλου, Ι. Αποστολάκη, Κ. Γαργάλα, Μ. Δραμητινό, και Ι. Μολοχίδη.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση