Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » “Αγγέλων Κατάνυξις” στον Πολυχώρο Φουντούλη  
“Αγγέλων Κατάνυξις” στον Πολυχώρο Φουντούλη   

“Αγγέλων Κατάνυξις” στον Πολυχώρο Φουντούλη  

“Αγγέλων Κατάνυξις” με ήχο αγγελικό, με λόγο Θεόπνευστο, με κατανυκτική θα πραγματοποιηθεί το  Σάββατο 4 Απριλίου στις 9.00 το βράδυ στον Πολυχώρο  ς Ωδείου Φουντούλη.

Θα παρουσιαστούν   των  Κ Α Β Α Φ Η    –  Σ Ε Φ Ε Ρ Η    –  Β Α Ρ Ν Α Λ Η – Γ Α Β Α Λ Α  –  Μ Ο Υ Ζ Ο Υ Ρ Η    από τους Γιώργο  Φουντούλη (μελο, κιθάρα) και Μαρίνα Βολουδάκη  (τραγούδι),ενώ θα συμμετέχουν ποιητές με απαγγελίες ποιημάτων τους.

Πρόκειται για μια μουσικοποιητική εκδήλωση με ήχο αγγελικό, με λόγο θεόπνευστο, με κατανυκτική.

Με συναισθήματα που πλημμυρίζουν από σεβασμό, ευλάβεια και συγκίνηση, για τη θεϊκή, την άϋλη, την μεταφυσική παρουσία, που επιδρά καταλυτικά στη μας.

Μια εκδήλωση “ύμνος” στο θεϊκό και στο ανθρώπινο Πάθος, με τη μυστηριακή κατάνυξη των αγγέλων.

Μια μουσικοποιητική “κατάδυση” στην περίσκεψη και στην , που λειτουργεί σαν προπομπός στην είσοδο της Μεγάλης Εβδομάδας, που είναι αφιερωμένη στα Άγια Πάθη του Χριστού και στην .

Μια εβδομάδα αλλιώτικη, γεμάτη συμβολισμούς και μηνύματα που προοιωνίζουν την απαρχή μιας νέας ς με κέντρο την πίστη μας.

H Μαρίνα Βολουδάκη θα τραγουδήσει αντιπροσωπευτικά ποιήματα των

Κ. Καβάφη, Κ. λη, Γ. Σεφέρη, Μ. Γαβαλά, Α. Μουζουρή, που μελοποίησε ο Γιώργος Φουντούλης.

Τα συγκεκριμένα ποιήματα πλαισιώνουν με θεόπνευστο μεγαλείο το θέμα της εκδήλωσης και “προκαλούν” τους αγγέλους να συμμετέχουν ενεργά στην κατανυκτική θεοκεντρική ιεροτελεστία.

Στη μουσικοποιητική εκδήλωση μπορούν να συμμετέχουν ποιητές, παρουσιάζοντας ένα ή δύο ποιήματά τους,σχετικά με το θέμα της εκδήλωσης

Είσοδος ελεύθερη.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση