Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Μαίνεται “πόλεμος” Μπέου-εργολάβων
Μαίνεται “πόλεμος” Μπέου-εργολάβων

Μαίνεται “πόλεμος” Μπέου-εργολάβων

Συνεχίζεται ο “πόλεμος” μεταξύ του  Δημάρχου Βόλου, Αχ.  Μπέου και μεγαλοεργολάβων.

Μάλιστα ο Δήμαρχος προέβη σήμερα στην  ακόλουθη δήλωση: “Τις τελευταίες ημέρες έχει εκδηλωθεί για την πόλη και τους πολίτες του Βόλου ένα ενδιαφέρον, που θα το χαρακτήριζα ως ιδιαιτέρως περίεργο, αν δεν ήταν εμφανείς τόσο οι εμπνευστές και ενορχηστρωτές του, όσο και οι στόχοι που επιχειρείται να εξυπηρετηθούν.

Προς όλους αυτούς, εθνικούς εργολάβους και εκδότες, αυτούς που βούλιαξαν την οικονομία και κατέστρεψαν τη χώρα, που διέλυσαν το τραπεζικό σύστημα με τα θαλασσοδάνεια των δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ, στέλνω το δικό μου μήνυμα: Ούτε ο Βόλος, ούτε εγώ, ως Δήμαρχος, εκβιαζόμαστε και δεν πρόκειται να φοβηθούμε κανένα.

Μοναδικός μας κριτής, ενώπιον του οποίου θα κληθούμε να λογοδοτήσουμε είναι ο λαός, είναι οι πολίτες και φυσικά όχι τα «εργαλεία» και τα «σκουπίδια» που το σύστημα της διαπλοκής χρησιμοποιεί, με όλο και μεγαλύτερη ένταση.

Ένα ετερόκλητο σύστημα που φαίνεται να εκτείνεται από το Μπόμπολα μέχρι και τους δήθεν Αριστερούς της εφημερίδας των «Συντακτών», του οποίους  και καλούμε να μείνουν μακριά από το Βόλο γιατί δεν είναι για τα δόντια τους.

Ευτυχώς πλέον οι πολίτες δεν επηρεάζονται και δεν παρασύρονται από κατασκευασμένα δημοσιεύματα, που έρχονται να υπηρετήσουν ιδιοτελή συμφέροντα διαφόρων «αφεντικών». Αρκετά με το παραμύθιασμα της κοινής γνώμης, και με την ανοχή των πολιτικών που έχουν υπό τον έλεγχό τους.

Πλέον έχουν γνώση οι φύλακες και συνεχώς, όπως πρόσφατα με τον πλέον δημοκρατικό τρόπο, δίνουν αποστομωτική απάντηση σε όλους αυτούς, τους Πατριάρχες της Διαπλοκής.”

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση