Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΠΙΣΤΗΜΗ / Θα τιμηθεί ο πολυβραβευμένος ερευνητής Δημ. Ηλιόπουλος
Θα τιμηθεί ο πολυβραβευμένος ερευνητής Δημ. Ηλιόπουλος

Θα τιμηθεί ο πολυβραβευμένος ερευνητής Δημ. Ηλιόπουλος

Αύριο Παρασκευή στα γραφεία που στεγάζεται η Διεύθυνση ΠΕ Μαγνησίας θα γίνει με πρωτοβουλία του 30ού Δ. Σχ. Βόλου και συνδιοργανωτές την Ι. Μ. Δημητριάδος και Αλμυρού και τη Διεύθυνση ΠΕ Μαγνησίας, με καλεσμένη και την Ένωση Συλλόγων Γονέων Βόλου, επίδοση Επαίνου και τιμητικής πλακέτας στον Δημήτρη Χαρ. Ηλιόπουλο για την προσφορά του στην επιστήμη και την προαγωγή στην επιστημονική έρευνα.

Ο Δημήτρης Χαρ. Ηλιόπουλος , ο γνωστός πολυβραβευμένος βολιώτης ερευνητής και Αναπληρωτής Καθηγητής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου UCLA , Διευθυντής του Κέντρου Συστηματικής Βιο-ιατρικής (Center for Systems Biomedicine) στις ΗΠΑ, είναι γνωστός  στην ιατρική κοινότητα των ΗΠΑ και έχει τιμηθεί με πολυάριθμα βραβεία από διάφορους φορείς στην Αμερική για τις έρευνές του στον καρκίνο.

Σε ηλικία μόλις 30 ετών, εξαιτίας του ερευνητικού του έργου και της ποιότητας των δημοσιεύσεων του, εκλέχθηκε επίκουρος καθηγητής στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ και στο αντι-καρκινικό κέντρο Dana-Farber στην Βοστώνη.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Τιμητική εκδήλωση για τον επίτιμο διευθυντή Αρχαιοτήτων Λάζαρο Δεριζιώτη   - https://t.co/0alYYVIy2l -

  • Ηττήθηκε από τη Λαμία η αντρική ομάδα βόλεϊ του Γυμναστικού Συλλόγου Βόλου - https://t.co/oEK0MfeCR0 -

  • Με 32 δρομείς ο ΣΔΥ Βόλου στη γιορτή του Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου Θεσ/κης - https://t.co/usK0lowfCn -

"Αλιεύοντας" την είδηση