Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Βρυξέλλες: Προσαρμοσμένα «διπλά εμβόλια» στο οπλοστάσιο κατά της COVID-19
Βρυξέλλες: Προσαρμοσμένα «διπλά εμβόλια» στο οπλοστάσιο κατά της COVID-19

Βρυξέλλες: Προσαρμοσμένα «διπλά εμβόλια» στο οπλοστάσιο κατά της COVID-19

Προσρμοσμένες των γνωστών εμβολίων mRNA κτά της -19 που αντιμετωπίζουν δύο παραλλαγές του κορωνοϊού στο ίδιο σκεύασμα θα προσφέρουν σύντομα στους ανθρώπους καλύτερη προστασία σε σχέση με τα που είναι τ διαθέσιμα, όπως ανέφερε την Τετάρτη Ευρωπαίος αξιωματούχος στον τομέα της έκτακτης ανάγκης για την .

Η Moderna και η συμμαχία BioNTech-Pfizer εργάζονται σε που βασίζονται σε συνδυασμό του αρχικού ιού από τη ουχάν και μιας υποπαραλλαγής της Όμικρον. Αυτά αναφέρονται ως διπλά εμβόλια, με σκοπό να χρησιμοποιηθούν σε μια φθινοπωρινή εκστρατεία εμβολιασμού.

«Οποιοδήποτε διπλό είναι διαθέσιμο θα είναι καλό. Θα είναι καλύτερο από τα υπάρχοντα εμβόλια», είπε ο διευθυντής της Αρχής Ετοιμότητας και Αντιμετώπισης Έκτακτης Ανάγκης Υγείας, Πιερ Ντελσό, στα μέλη του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου σε ακρόαση.

Ο ίδιος δεν συμμετείχε στη συνεχιζόμενη συζήτηση μεταξύ των ευρωπαϊκών ρυθμιστικών αρχών και των κατασκευαστών εμβολίων σχετικά με τον υποτύπο της Όμικρον όπου θα πρέπει να βασίζονται τα βελτιωμένα.

Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων δεν έχει ακόμη εκφράσει σαφή προτίμηση για την υποπαραλλαγή – BA.1 ή BA.4/BA.5 – στην οποία θα πρέπει να βασίζονται αυτές οι λήψεις.

Η BioNTech και η Pfizer έχουν προτείνει επίσης μια λήψη βασισμένη σε μία μόνο υποπαραλλαγή της Όμικρον.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση