Βρίσκεστε εδώ:  / ΚΟΣΜΟΣ / Διευθυντής Δημοτικού Σχολείου κατηγορείται για βιασμούς ανηλίκων!
Διευθυντής Δημοτικού Σχολείου κατηγορείται για βιασμούς ανηλίκων!

Διευθυντής Δημοτικού Σχολείου κατηγορείται για βιασμούς ανηλίκων!

Η Γαλλίδα υπουργός Παιδείας ανακοίνωσε σήμερα πως άρχισε έρευνα μετά τη σύλληψη του διευθυντή ενός Δημοτικού σχολείου της νοτιοανατολικής Γαλλίας, ο οποίος είναι ύποπτος για βιασμούς ανηλίκων και είχε ήδη καταδικασθεί το 2008 για παιδοφιλία.

Ο ύποπτος, ένας οικογενειάρχης 45 ετών η ταυτότητα του οποίου δεν αποκαλύφθηκε, αρνείται τα αδικήματα που του αποδίδονται. “Με στόχο να ριχθεί άπλετο φως στην υπόθεση αυτή”, η υπουργός Παιδείας Ναζάτ Βαλό-Μπελκασέμ “ζήτησε αμέσως τη διενέργεια διοικητικής έρευνας”, αναφέρεται σε του υπουργείου.

Σύμφωνα με μια δικαστική πηγή, ο δάσκαλος φέρεται ότι υποχρέωνε “αιφνιδιαστικά” σε στοματικό σεξ τουλάχιστον δύο από τους μαθητές του, στο πλαίσιο “ενός εργαστηρίου γεύσης”, όπως το αποκαλούσε, στη διάρκεια του οποίου τα παιδιά, με δεμένα τα μάτια, έπρεπε να αναγνωρίζουν “πράγματα” που τα έβαζε να γευθούν.

Τα αδικήματα φέρεται ότι διαπράττονταν πίσω από ένα παραβάν στο βάθος της αίθουσας μιας τάξης του σχολείου, το οποίο βρίσκεται στην τοποθεσία Βιλφοντάν, στην περιφέρεια της Γκρενόμπλ.

Ανήσυχες από τις περιγραφές και τις διαμαρτυρίες των παιδιών τους, οι οικογένειες των δύο μαθητών, η ηλικία των οποίων είναι εξίμισι ετών, κατέφυγαν στα τέλη της περασμένης εβδομάδας στην αστυνομία.

Οι βιασμοί φέρεται ότι διαπράχθηκαν μεταξύ Δεκεμβρίου και Μαρτίου, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της έρευνας.

Πηγή: newsit

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821: Ωραίοι ως Έλληνες… #Επανάστασητου1821 - https://t.co/mxVBW2CnDF -

  • Λαμπρή η πανήγυρις του Αγίου Νικολάου στον Βόλο #ΜητροπολιτικόΙερόςΝαόςΑγίουΝικολάου - https://t.co/QMHmVhv4vW -

  • Ευρωβαρόμετρο: οι Ευρωπαίες και οι Ευρωπαίοι στηρίζουν τις ψηφιακές αρχές #ψηφιακέςαρχές - https://t.co/u6DKwDIOaC -

"Αλιεύοντας" την είδηση