Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΣΜΟΣ » Διευθυντής Δημοτικού Σχολείου κατηγορείται για βιασμούς ανηλίκων!
Διευθυντής Δημοτικού Σχολείου κατηγορείται για βιασμούς ανηλίκων!

Διευθυντής Δημοτικού Σχολείου κατηγορείται για βιασμούς ανηλίκων!

Η αλλίδα υπουργός Παιδείας ανακοίνωσε σήμερα πως άρχισε έρευνα μετά τη σύλληψη του διευθυντή ενός Δημοτικού σχολείου της νοτιοανατολικής αλλίας, ο οποίος είναι ύποπτος για βιασμούς ανηλίκων και είχε ήδη καταδικασθεί το 2008 για .

Ο ύποπτος, ένας οικογενειάρχης 45 ετών η ταυτότητα του οποίου δεν αποκαλύφθηκε, αρνείται τα αδικήματα που του αποδίδονται. “Με στόχο να ριχθεί άπλετο φως στην υπόθεση αυτή”, η υπουργός Παιδείας Ναζάτ Βαλό-Μπελκασέμ “ζήτησε αμέσως τη δι διοικητικής έρευνας”, αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου.

Σύμφωνα με μια δικαστική πηγή, ο δάσκαλος φέρεται ότι υποχρέωνε “αιφνιδιαστικά” σε στοματικό τουλάχιστον δύο από τους του, στο πλαίσιο “ενός εργαστηρίου γεύσης”, όπως το αποκαλούσε, στη διάρκεια του οποίου τα , με δεμένα τα μ, έπρεπε να αναγνωρίζουν “πράγματα” που τα έβαζε να γευθούν.

Τα αδικήματα φέρεται ότι διαπράττονταν πίσω από ένα παραβάν στο βάθος της αίθουσας μιας τάξης του σχολείου, το οποίο βρίσκεται στην τοποθεσία Βιλφοντάν, στην περιφέρεια της Γκρενόμπλ.

Ανήσυχες από τις περιγραφές και τις διαμαρτυρίες των παιδιών τους, οι οικογένειες των δύο , η ηλικία των οποίων είναι εξίμισι ετών, κατέφυγαν στα της περασμένης εβδομάδας στην αστυνομία.

Οι βιασμοί φέρεται ότι διαπράχθηκαν μεταξύ Δεκεμβρίου και Μαρτίου, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της έρευνας.

Πηγή: newsit

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση