Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ » Στο πλευρό των εργαζομένων Αλμυρού η ΛΑΕ Μαγνησίας
Στο πλευρό των εργαζομένων Αλμυρού η ΛΑΕ Μαγνησίας

Στο πλευρό των εργαζομένων Αλμυρού η ΛΑΕ Μαγνησίας

Αροσωπεί της ΛΑΕ Μγνησίας βρέθηκε την Παρασκευή 10/3 στον και εξέφρασε την αμέριστη συμπαράστασή της στον δίκαιο αγώνα των εργαζόμενων που διεκδικούν την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων τους για περισσότερο από ένα χρόνο και τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας τους με όλα τα δικαιώματα.
Η ΛΑΕ θεωρεί πως δεν μπορεί να υπάρξει λύση ή διάδοχη κατάσταση χωρίς τους εργαζόμε μέσα στο καινούργιο εταιρικό σχήμα που δημιουργείται.Καλεί όλους τους φορείς της περιοχής, Δήμο, Ε.Κ. Αλμυρού, πολιτικές και κοινωνικές συλλογικότητες, αλλά και τους της περιοχής να πάρουν στα χέρια τους την υπόθεση και να δείξουν έμπρακτα την αλληλεγγύη και την συμπαράστασή τους στον δίκαιο αγώνα των εργαζόμενων που δίνουν μάχη ύπαρξης και επιβίωσης.
Καλεί επίσης την να πάρει άμεσα θέση και να σταματήσει να βάζει πλάτη στο πέταγμα των εργαζόμενων στο δρόμο, πιστή στις μνημονιακές της επιταγές. α εφαρμοστεί άμεσα το διάταγμα 178/2002 για την προστασία των εργαζομένων σε περίπτωση μεταβίβασης μιας επιχείρησης ή μέρους αυτής.
Η ΛΑΕ θεωρεί πως σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί και δεν πρέπει να λειτουργήσει ξανά το S/M Καρυπίδης υπό άλλη ιδιοκτησία χωρίς να βρίσκονται μέσα σ' αυτό οι εργαζόμενοι.
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Dark Mode

"Αλιεύοντας" την είδηση