Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ » ΕΚΒ: Μήνυμα αντίστασης στα νέα εργατοκτόνα μέτρα
ΕΚΒ: Μήνυμα αντίστασης  στα νέα εργατοκτόνα μέτρα

ΕΚΒ: Μήνυμα αντίστασης στα νέα εργατοκτόνα μέτρα

Συνεχίζεται η ενημερωτική εκστρατεία, ενόψει της απεργίας

Με επισκέψεις μελών του Προεδρείου στα εργοστάσια της ΒΕΜΕ και της Χαλυβουργίας, συνεχίσθηκε σήμερα η ενημερωτική εκστρατεία του Ε.Κ. , ενόψει της 24ωρης Πανεργατικής απεργίας της , στις 8 Δεκεμβρίου.

Ζητούμενο, η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη οργανωτική της απεργίας και   η μαζική κάθοδος στην , όπου και θα πραγματοποιηθεί το απεργιακό Συλλαλητήριο της .

Εργατικό Κέντρο και Σωματεία εργάζονται από κοινού για να εμφυσήσουν στους εργαζόμενους πνεύμα αγωνιστικότητας και αποφασιστικότητας, «όπλο» απαραίτητο για να αντιμετωπισθεί η νέα αντεργατική λαίλαπα της Κυβέρνησης, όπως αυτή εκδηλώνεται, ήδη, με τον νέο Προϋπολογισμό λιτότητας που κατατέθηκε χθες στη Βουλή, και την άρον-άρον συμφωνία της με τους Δανειστές.

Όλα αυτά «φέρνουν» νέο πετσόκομμα των μισθών, νέα φορολογικά βάρη, μαζικές , διεύρυνση των ευέλικτων μορφών απασχόλησης, περιορισμό των συνδικαλιστικών ελευθεριών.

Τα που θέλουν να περάσουν είναι για το Συνδικαλιστικό Κίνημα αιτία πολέμου, όπως ήταν τα προηγούμενα, όπως θα είναι και τα επόμενα, αν δεν τους σταματήσουμε.

Αυτό είναι το ξεκάθαρο μήνυμα που στέλνει το προς όλους τους εργαζόμενους, καλώντας τους σε μαζική συμμετοχή στην επικείμενη 24ωρη απεργία.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση