Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ » ΕΚΒ: Μήνυμα αντίστασης στα νέα εργατοκτόνα μέτρα
ΕΚΒ: Μήνυμα αντίστασης  στα νέα εργατοκτόνα μέτρα

ΕΚΒ: Μήνυμα αντίστασης στα νέα εργατοκτόνα μέτρα

Συνεχίζεται η ενημερωτική εκστρατεία, ενόψει της απεργίας

Με επισκέψεις μελών του Προεδρείου στα εργοστάσια της ΒΕΜΕΚΕΠ και της Χαλυβουργίας, συνεχίσθηκε σήμερα η ενημερωτική εκστρατεία του Ε.Κ. Βόλου, ενόψει της 24ωρης Πανεργατικής απεργίας της ΓΣΕΕ, στις 8 Δεκεμβρίου.

Ζητούμενο, η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη οργανωτική επιτυχία της απεργίας και   η μαζική κάθοδος στην Αθήνα, όπου και θα πραγματοποιηθεί το απεργιακό Συλλαλητήριο της ΓΣΕΕ.

Εργατικό Κέντρο και Σωματεία εργάζονται από κοινού για να εμφυσήσουν στους εργαζόμενους πνεύμα αγωνιστικότητας και αποφασιστικότητας, «όπλο» απαραίτητο για να αντιμετωπισθεί η νέα αντεργατική λαίλαπα της Κυβέρνησης, όπως αυτή εκδηλώνεται, ήδη, με τον νέο Προϋπολογισμό λιτότητας που κατατέθηκε χθες στη Βουλή, και την άρον-άρον συμφωνία της με τους Δανειστές.

Όλα αυτά «φέρνουν» νέο πετσόκομμα των μισθών, νέα φορολογικά βάρη, μαζικές απολύσεις, διεύρυνση των ευέλικτων μορφών απασχόλησης, περιορισμό των συνδικαλιστικών ελευθεριών.

Τα μέτρα που θέλουν να περάσουν είναι για το Συνδικαλιστικό Κίνημα αιτία πολέμου, όπως ήταν τα προηγούμενα, όπως θα είναι και τα επόμενα, αν δεν τους σταματήσουμε.

Αυτό είναι το ξεκάθαρο μήνυμα που στέλνει το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο προς όλους τους εργαζόμενους, καλώντας τους σε μαζική συμμετοχή στην επικείμενη 24ωρη απεργία.

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση