Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Βόλος: Υποψήφιος δημ. σύμβουλος έβριζε 44χρονη μέσω FB και “έφαγε” 15 μήνες
Βόλος: Υποψήφιος δημ. σύμβουλος έβριζε 44χρονη μέσω FB και “έφαγε” 15 μήνες

Βόλος: Υποψήφιος δημ. σύμβουλος έβριζε 44χρονη μέσω FB και “έφαγε” 15 μήνες

Ποινή ς 15 μηνών με τριετή επέβαλλε χθες το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου σε 44χρονο που κατηγορούνταν για συκοφαντική δυσφήμιση και εξύβριση κατά 42χρονης Βολιώτισσας, μέσω διαδικτύου.

Αναλυτικότερα η 42χρονη είχε αναρτήσει κάποια κείμενα σε ιστοσελίδα ΜΜΕ του Βόλου, με τον κατηγορούμενο που ήταν στις περασμένες εκλογές, αρχικά υποψήφιος δήμαρχος της πόλης και στη συνέχεια, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, να δημοσιεύει στο προφίλ του στο Facebook εξυβριστικό για τη κείμενο, τον Σεπτέμβριο του .

Εκεί χρησιμοποιούσε χυδαίες εκφράσεις, αλλά την κατηγορούσε ότι πληρώνονταν από το συγκεκριμένο μέσο ς, για να βρίζει το δήμαρχο του Βόλου Αχιλλέα Μπέο.

Την τακτική αυτή τη συνέχισε για αρκετό χρονικό διάστημα, και μάλιστα επέμεινε στις κατηγορίες κατά της 42χρονης, σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν στο δικαστήριο και στο απολογητικό του , μετά τη μήνυση που υπέβαλλε εναντίον του η .

Ο 44χρονος που δικάστηκε ερήμην, καταδικάστηκε από την έδρα σε 15 μηνών και για τις δύο πράξεις με τριετή , ενώ του δόθηκε και το δικαίωμα της ς έφεσης.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση