Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ / Μειώθηκε κατά 22 μήνες η ποινή του άνδρα που έριξε βενζίνη σε 20χρονη
Μειώθηκε κατά 22 μήνες η ποινή του άνδρα που έριξε βενζίνη σε 20χρονη

Μειώθηκε κατά 22 μήνες η ποινή του άνδρα που έριξε βενζίνη σε 20χρονη

Η υπόθεση του 35χρονου άστεγου που έριξε βενζίνη στο πρόσωπο 20χρονης, αναβίωσε χθες στο , το οποίο μείωσε τη ποινή που του είχε επιβληθεί πρωτόδικα, από 40 σε 18 μήνες , για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών.

Ο που κρατείται στις οδηγήθηκε χθες ενώπιον του δικαστηρίου, και στην απολογία του υποστήριξε ότι το μπουκάλι με τη βενζίνη το είχε στο χέρι προκειμένου να την εισπνέει, ικανοποιώντας έτσι τον εθισμό του.

Επίσης συμπλήρωσε ότι δεν είχε προβεί ξανά στο παρελθόν σε παρόμοια πράξη, ζητώντας την επιείκεια της έδρας.

Η κοπέλα που δέχθηκε τη βενζίνη στο πρόσωπο, στην της ανέφερε μεταξύ άλλων πως ενώ περπατούσε σε περιοχή της Νέας Ιωνίας, ξαφνικά ο 35χρονος σηκώθηκε από το παγκάκι που καθόταν, και της έριξε ένα υγρό από το μπουκάλι που κρατούσε στο πρόσωπο.

Η 20χρονη δήλωσε πως κοκκίνησε το πρόσωπο της, χωρίς να υποστεί όμως κάποια βλάβη, και παράλληλα εκείνη την στιγμή φοβήθηκε από την του δράστη, αφού δεν τον γνώριζε και δεν τον προκάλεσε.

Ακόμα αμέσως μετά το περιστατικό, πήγε και πλύθηκε, ενώ γιατρός της συνέστησε να βάλει σταγόνες στα μάτια της.

Έτσι το δικαστήριο καταδίκασε ξανά τον 35χρονο για επικίνδυνη , σε 18 μήνες φυλακή, μειώνοντας αρκετά τη πρωτόδικη ποινή που του είχε επιβληθεί.

Υπενθυμίζεται πως το περιστατικό είχε γίνει στις 12 Ιουλίου του με τον άνδρα να οδηγείται στις 13,  στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, το οποίο τον καταδίκασε σε ποινή φυλάκισης 40 μηνών, χωρίς αναστολή και χωρίς η έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στη φυλακή.

Ο 35χρονος είχε απασχολήσει επανειλημμένα τις αστυνομικές και δικαστικές αρχές για διάφορα περιστατικά, καθώς είχε ανεβεί στην του κτιρίου της Δ.Ο.Υ. Βόλου και απειλούσε να πέσει στο κενό.

Επίσης ο είχε αναφέρει πως είναι άστεγος και κοιμάται σε βαγόνι του ΟΣΕ.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Χάνουν μάθημα δυο μαθητριες του ΕΕΕΕΚ Βόλου λόγω αδυναμίας μετακίνησης #ΕΕΕΕΚΒόλου - https://t.co/gY0e3o5yH6 -

  • Υπογραφή σύμβασης για προώθηση ηλεκτροκίνησης στον Δήμο Νοτίου Πηλίου #ηλεκτροκίνηση - https://t.co/b06UOXwDOy -

  • Συνεργασία Δήμων Σκιάθου-Θεσσαλονίκης #ΔήμοςΘεσσαλονίκης #ΔήμοςΣκιάθου - https://t.co/pdhi5u2D5s -

"Αλιεύοντας" την είδηση