Βρίσκεστε εδώ:  / ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ / Ισόβια στον πατέρα της μικρής Άννυς
Ισόβια στον πατέρα της μικρής Άννυς

Ισόβια στον πατέρα της μικρής Άννυς

Βαριές , όπως αναμενόταν, επέβαλε το στους της πρωτοφανούς υπόθεσης της τετράχρονης Αννυς από τη Βουλγαρία.

Ο βιολογικός της τιμωρήθηκε με για την αποτρόπαια δολοφονία της και την έξω από τα όρια της λογικής μεταχείριση που επεφύλαξε στο άψυχο κορμάκι της μικρής, ενώ η ίδια βαριά ποινή επιβλήθηκε και στον φίλο του και συνεργό του.

Υστερα από ακροαματική διαδικασία που άφησε άφωνους –με την αγριότητα του εγκλήματος– τους παράγοντες της δίκης, ένορκοι και χθες κήρυξαν ομόφωνα ενόχους τους δύο της δολοφονίας της μικρής και του τεμαχισμού της, ενώ μικρότερες επιβλήθηκαν στη της. Ειδικότερα, το επέβαλε ποινή ισόβιας κάθειρξης στον Σάββα Μπακαρτζίεφ για τον φόνο του παιδιού του και συμπληρωματικές ποινές τριών ετών και έξι μηνών για άλλα αδικήματα. επιβλήθηκαν και στον συνεργό του Νικολάι Αχμέντοφ, που μετείχε ενεργά στην αποτρόπαιη δολοφονία, ενώ το δικαστήριο τον τιμώρησε για μικρότερα αδικήματα σε επιπλέον ποινή φυλάκισης τριών ετών. Και στους δύο επιβλήθηκε στέρηση των πολιτικών τους δικαιωμάτων, λόγω της ιδιαίτερης απαξίας της εγκληματικής τους πράξης, ενώ αποφασίστηκε μετά την έκτιση της ποινής τους να απελαθούν από τη χώρα.

Το δικαστήριο επέβαλε στη ποινή έξι ετών κάθειρξης και την άφησε ελεύθερη, καθώς αποφάσισε να έχει ανασταλτικό η έφεσή της, κάτι που δεν ίσχυσε για τους δύο πρωταγωνιστές του εγκλήματος.

Η ποινή για τη μητέρα της Αννυς είναι η μικρότερη δυνατή για το αδίκημα της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο και ελήφθη κατά πλειοψηφία – δύο και ένας ένορκος ψήφισαν ποινή κάθειρξης οκτώ χρόνων.
Τέλος, ποινή φυλάκισης 12 μηνών επιβλήθηκε στον ιδιοκτήτη του διαμερίσματος για .

 

πηγή:kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Εγκαινιάστηκετο νέο ειδικό Κέντρο Ημέρας Διασύνδεσης της Ελληνικής Εταιρείας Νόσου Αλτζχάϊμερ και συγγενών διαταραχ… - https://t.co/FZfN0C0UXk -

  • Αντικατάσταση παλαιών υδρομετρητών με νέα «έξυπνα υδρόμετρα» στον Δήμο Ρήγα Φεραίου - https://t.co/91ijCbd0RW… -

  • Εκπαιδευτικό πρόγραμμα «#Αγγλικά στο #Νηπιαγωγείο: Προς μια Πολυγλωσσική Εκπαίδευση» - https://t.co/7re6IZCmGM… -

"Αλιεύοντας" την είδηση