Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Εξιχνίαση 17 κλοπών στη Λάρισα και σε διάφορες περιοχές της χώρας
Εξιχνίαση 17 κλοπών στη Λάρισα και σε διάφορες περιοχές της χώρας

Εξιχνίαση 17 κλοπών στη Λάρισα και σε διάφορες περιοχές της χώρας

Εξιχνιάστηκν, ύστερ από μεθοδική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, συνολικά (17) περιπτώσεις κλοπών που διαπράχθηκαν στη Λάρισα και σε διάφορες περιοχές της χς και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 45χρονου και μιας άγνωστης μέχρι στιγμής συνεργού του για το αμα των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής.

Έπειτα από κατάλληλη αξιοποίηση και αξιολόγηση στοιχείων, εξακριβώθηκε οι δύο συνεργοί, χρησιμοποιώντας την ίδια μεθοδολογία, διέπραξαν κατά το χρονικό διάστημα από (18-10-) έως (12-12-) σε Λάρισα, Πάτρα, Καλαμάτα, Κόρινθο, Γρεβενά και σε περιοχές της Αττικής, της ς, της ς και της Ηλείας συνολικά (15) περιπτώσεις κλοπής και (2) απόπειρες σε καταστήματα, κατά τις οποίες αποκόμισαν χρηματικά ποσά, κοσμήματα και τηλέφωνα.

Όπως διαπιστώθηκε, η αξία των αφαιρεθέντων χρηματικών ποσών και κοσμημάτων ανέρχεται στα (67.000) ευρώ.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ το προανακριτικό διεξάγει η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.

Οι έρευνες για την ταυτοποίηση της άγνωστης συνεργού, καθώς και για τυχόν εμπλοκή των δραστών σε άλλα παρόμοια αδικήματα συνεχίζονται.

 

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση