Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Βρέθηκε στο Σέσκλο ο 37χρονος Ηλίας Πινακάς
Βρέθηκε στο Σέσκλο ο 37χρονος Ηλίας Πινακάς

Βρέθηκε στο Σέσκλο ο 37χρονος Ηλίας Πινακάς

Βρέθηκε στο σήμερα το απόγευμα ο 37χρονος Ηλίας Πινακάς, επί ημέρες αγνοούμενος, είναι καλά στην του, αλλά εξουθενωμένος .

Ο 37χρονος που αγνοούνταν από τη Δευτέρα το μεσημέρι,από την σχόλασε από τη δουλειά του (υπάλληλος σεκιούριτι  στο  praktiker στο Βόλο) δεν επέστρεψε στο του.

Μετά από συνεχείς έρευνες εθελοντών και  Αστυνομίας, ο 37χρονος Ηλίας εντοπίστηκε στο αυτοκίνητό του, από τον εθελοντή της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Βασίλη Ηλιόπουλο, σε δύσβατη περιοχή στο ,  δυτικά της περιοχής στο ύψος των γραμμών.

Ο Βασίλης ειδοποίησε την Αστυνομία, τον πλησίασε κι αφού διαπίστωσε ότι είναι καλά στην του, του έδωσε και ξηρά τροφή (παστέλι, σοκολάτα) προκειμένου να ανακτήσει τις δυνάμεις του.

Ο Ηλίας ήταν ταλαιπωρημένος, αισθάνθηκε να πιέζεται ψυχολογικά κι ήθελε να ηρεμήσει, ενώ βρέθηκε στα χαμένα, βλέποντας τον ντόρο που δημιουργήθηκε με την αναζήτησ'ή του, μετά τη  δημοσίευση δήλωσης  εξαφάνισής του.

 

Στην Αγριά εντοπίστηκε ο 20χρονος από την Ιτέα Φωκίδας 

Στην Αγριά εντοπίστηκε σήμερα ο 20χρονος Ηριδανός – Κωνσταντίνος Κλεντζέρης, η εξαφάνιση του οποίου είχε δηλωθεί στην Ιτέα Φωκίδας και είχε εκδοθεί silver alert για τον εντοπισμό του.

Ο Ηριδανός – Κωνσταντίνος Κλεντζέρης, με καταγωγή από την , εξαφανίστηκε στις 2 Δεκεμβρίου, όταν   δεν επέστρεψε του, από όπου έφυγε για να πάει να παίξει μπάσκετ.

Ο νεαρός,  εντοπίστηκε από την Αστυνομία και είναι καλά στην υγεία του.

"Αλιεύοντας" την είδηση