Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΒΟΛΟΣ / Βρέθηκε στο Σέσκλο ο 37χρονος Ηλίας Πινακάς
Βρέθηκε στο Σέσκλο ο 37χρονος Ηλίας Πινακάς

Βρέθηκε στο Σέσκλο ο 37χρονος Ηλίας Πινακάς

Βρέθηκε στο Σέσκλο σήμερα το απόγευμα ο 37χρονος Ηλίας Πινακάς, επί ημέρες αγνοούμενος, είναι καλά στην υγεία του, αλλά εξουθενωμένος .

Ο 37χρονος που αγνοούνταν από τη Δευτέρα το μεσημέρι,από την ώρα σχόλασε από τη δουλειά του (υπάλληλος σεκιούριτι  στο  praktiker στο Βόλο) δεν επέστρεψε στο σπίτι του.

Μετά από συνεχείς έρευνες εθελοντών και  Αστυνομίας, ο 37χρονος Ηλίας εντοπίστηκε στο αυτοκίνητό του, από τον εθελοντή της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Βασίλη Ηλιόπουλο, σε δύσβατη περιοχή στο Σέσκλο,  δυτικά της περιοχής στο ύψος των γραμμών.

Ο Βασίλης Ηλιόπουλος ειδοποίησε την Αστυνομία, τον πλησίασε κι αφού διαπίστωσε ότι είναι καλά στην υγεία του, του έδωσε νερό και ξηρά τροφή (παστέλι, σοκολάτα) προκειμένου να ανακτήσει τις δυνάμεις του.

Ο Ηλίας ήταν ταλαιπωρημένος, αισθάνθηκε να πιέζεται ψυχολογικά κι ήθελε να ηρεμήσει, ενώ βρέθηκε στα χαμένα, βλέποντας τον ντόρο που δημιουργήθηκε με την αναζήτησ’ή του, μετά τη  δημοσίευση δήλωσης  εξαφάνισής του.

 

Στην Αγριά εντοπίστηκε ο 20χρονος από την Ιτέα Φωκίδας 

Στην Αγριά εντοπίστηκε σήμερα ο 20χρονος Ηριδανός – Κωνσταντίνος Κλεντζέρης, η εξαφάνιση του οποίου είχε δηλωθεί στην Ιτέα Φωκίδας και είχε εκδοθεί silver alert για τον εντοπισμό του.

Ο Ηριδανός – Κωνσταντίνος Κλεντζέρης, με καταγωγή από την Ουκρανία, εξαφανίστηκε στις 2 Δεκεμβρίου, όταν   δεν επέστρεψε σπίτι του, από όπου έφυγε για να πάει να παίξει μπάσκετ.

Ο νεαρός,  εντοπίστηκε από την Αστυνομία και είναι καλά στην υγεία του.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Παραβίασαν το lock down και έκαναν πάρτι στη Μακρινίτσα - https://t.co/oppoZf2tjj -

  • Η Περιφέρεια Θεσσαλίας φωτίζει αύριο πορτοκαλί τα κτίρια της - https://t.co/TSQn4Nrc9m -

  • Πεζοδρόμια στο επαρχιακό οδικό δίκτυο Σκοπέλου από την Περιφέρεια Θεσσαλίας - https://t.co/mCrytmzMvt -

"Αλιεύοντας" την είδηση