Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / «ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ ΓΕΜΑΤΗ ΑΓΑΠΗ» στο Πολιτιστικό Κέντρο Νέας Ιωνίας Βόλου
«ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ ΓΕΜΑΤΗ ΑΓΑΠΗ» στο Πολιτιστικό Κέντρο Νέας Ιωνίας Βόλου

«ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ ΓΕΜΑΤΗ ΑΓΑΠΗ» στο Πολιτιστικό Κέντρο Νέας Ιωνίας Βόλου

Η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Αλληλεγγύης Δήμου Βόλου, το προσωπικό του Κοινωνικού Παντοπωλείου και του Κοινωνικού Φαρμακείου Δήμου Βόλου μαζί με το Ωδείο “Μελωτρόπιο” και την Ορχήστρα Κιθαριστών Βόλου “Sempre Viva” ανοίγουν την αγκαλιά τους για να προσφέρουν την αγάπη τους σε  πολίτες που χρειάζονται υποστήριξη, διοργανώνοντας Χριστουγεννιάτικη μουσική παράσταση, με τίτλο «ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ ΓΕΜΑΤΗ ΑΓΑΠΗ», την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019, στις 18:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Νέας Ιωνίας Βόλου.

Πρόκειται για  μία γιορτή χαράς, ένα μαγικό ταξίδι, παρέα με το πνεύμα των Χριστουγέννων και το ρυθμό των ημερών για μικρούς και μεγάλους.

Πρωταγωνιστές παιδιά όλων των ηλικιών.

Μουσική, κίνηση, τραγούδι, πρόζα! 50 παιδιά επί σκηνής.

Σας περιμένουν όλους, για να μεγαλώσουν αυτή την αγκαλιά, προσφέροντας τρόφιμα μακράς διάρκειας και φάρμακα που δε χρειαζόμαστε πια.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Η οριοθέτηση των οικισμών Πηλίου συζητήθηκε μεταξύ Ζέττας Μ. Μακρή και υπουργού επικρατείας - https://t.co/9xzZxDYOw9 -

  • Στ. Λημνιός: Να σταματήσει η καύση σκουπιδιών και πετ κωκ από οποιαδήποτε βιομηχανία μέσα στην πόλη… - https://t.co/0jF7aeJaFQ -

  • Π.Π.Μ.: Ζήτω η μιζέρια του Βόλου - https://t.co/Jk5jvpCTNE -

"Αλιεύοντας" την είδηση