Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΚΚΛΗΣΙΑ » Δημοπρατείται το έργο της συντήρησης του Μητροπολιτικού ναού Αγίου Νικολάου του Βόλου
Δημοπρατείται το έργο της συντήρησης του Μητροπολιτικού ναού Αγίου Νικολάου του Βόλου

Δημοπρατείται το έργο της συντήρησης του Μητροπολιτικού ναού Αγίου Νικολάου του Βόλου

Σημαντικές παρεμβάσεις για τη στήριξη και στεγανοποίηση της στέγης του Μητροπολιτικού ναού του Αγίου Νικολάου του Βόλου θα ξεκινήσουν σύντομα από την Περιφέρεια ς.

Ο περιφερειάρχης ς υπέγραψε την έγκριση διάθεσης πίστωσης του υ ύψους 400.000 προκειμένου να προχωρήσει η δημοπράτηση. Πρόκειται για μια συνολική παρέμβαση την αντιμετώπιση δομικών προβλημάτων του ναού που έχει να συντηρηθεί ουσιαστικά από το 1934, όταν ολοκληρώθηκε η κατασκευή του.

«Σε συνεργασία με την αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. ς Δωροθέα , τους περιφερειακούς συμβούλους, τις υπηρεσίες μας και την Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος δημοπρατούμε το επόμενο διάστημα ένα σημαντικό θρησκευτικό για την πόλη του Βόλου.

Σεβόμενοι τους συμπολίτες Χριστιανούς που εκκλησιάζονται και σε συνεργασία με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη κ.κ. Ιγνάτιο πήραμε την να στηρίξουμε τη συντήρηση του ναού. Τα θρησκευτικά μνημεία πρέπει να είναι προσβάσιμα στους πολίτες και τους επισκέπτες, μέσα από ένα πλαίσιο που σέβεται την υπόστασή τους και  τονίζει τη διαλεκτική σχέση του παρελθόντος με το παρόν» τόνισε σε δηλώσεις του ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας .

"Αλιεύοντας" την είδηση