Βρίσκεστε εδώ:  / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Η Ζωή Κωνσταντοπούλου μαζί με τον Jean Luc Melenchon στην μεγάλη πορεία του Παρισιού
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου μαζί με τον Jean Luc Melenchon στην μεγάλη πορεία του Παρισιού

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου μαζί με τον Jean Luc Melenchon στην μεγάλη πορεία του Παρισιού

Προσκεκλημένη του υποψηφίου Προέδρου της Γαλλίας Jean Luc Melenchon, η Ζωή Κωνσταντοπούλου, για να βαδίσουν μαζί στην πρώτη γραμμή στη μεγαλειώδη συγκέντρωση και πορεία του κινήματος France Insoumise (Γαλλία Ανυπότακτη) του υποψηφίου για την προεδρία το περασμένο Σάββατο 18 Μαρτίου 2017 στο Παρίσι.

Ζωή Κωνσταντοπούλου και Διαμαντής Καραναστάσης βάδισαν δίπλα στον Jean Luc Melenchon σε όλη τη διάρκεια της πορείας ανάμεσα σε 150.000 κόσμου από τη Βαστίλη μέχρι την Πλατεία Δημοκρατίας, όπου ο Μελανσόν έκανε μία ιστορική ομιλία με τους Γάλλους πολίτες να φωνάζουν  και να τραγουδάν σε όλη τη διάρκεια για την «Αντίσταση» (Résistance) υψώνοντας χιλιάδες γαλλικές αλλά και πολλές ελληνικές σημαίες.

Το σχόλιο της Ζωής για την εικόνα των κατάμεστων δρόμων και των κατάμεστων πλατειών, που ανήρτησε αργότερα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

«Και στην Ελλάδα σύντομα οι δρόμοι κι οι πλατείες θα γεμίσουν ξανά. Με ανθρώπους, χαμόγελα και πολλές ελληνικές σημαίες. Δεν χαρίζουμε την σημαία μας στους φασίστες. Είναι το σύμβολο της αντίστασης και της ελευθερίας του λαού μας».

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Αρνητικά τα δείγματα σε υπαλλήλους της ΠΕΜΣ - https://t.co/KX5ZTvi8rM -

  • Κ. Παπανάτσιου: Η πραγματικότητα διαψεύδει τις προσδοκίες που καλλιέργησε η επικοινωνιακή καταιγίδα… - https://t.co/bjHJPJ9Zgn -

  • Η εορτή των Αγίων Αντωνίων στην Αγιά - https://t.co/7f1UHiP06I -

"Αλιεύοντας" την είδηση