Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Εορτασμός της 25ης Μαρτίου στο Βόλο
Εορτασμός της 25ης Μαρτίου στο Βόλο

Εορτασμός της 25ης Μαρτίου στο Βόλο

Η επέτειος της 25ης Μαρτίου 1821, κατά την οποία τιμάται η γενιά που έκανε πράξη τις ελπίδες και το όνειρο των προηγούμενων γενεών, εξασφαλίζοντάς την μας ως έθνος και την ανεξαρτησία ελευθερία μας ως λαού θα γιορταστεί με στο Βόλο.

Ενόψει της εθνικής επετείου θα γίνει γενικός σημαιοστολισμός από αύριο Πέμπτη 23 μέχρι τη δύση του ήλιου της 25ης Μαρτίου και φωταγώγηση των δημοσίων και δημοτικών κτιρίων, ΝΠΔΔ και τραπεζών τις βραδινές ώρες της Παρασκευής και του Σαββάτου.

Μεθαύριο Παρασκευή 24 Μαρτίου θα γίνουν πανηγυρικές εκδηλώσεις των μαθητών των σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης , στις οποίες θα γίνουν για τη σημασία της 25ης Μαρτίου 1821 και στις 11 το πρωί θα γίνει απότιση φόρου τιμής μαθητών, σπουδαστών, προσκόπων, οδηγών και φορέων με κατάθεση στεφάνων στο στην του .

Στις 7.00 το πρωί του Σαββάτου 25 Μαρτίου, θα σημάνουν χαρμόσυνα οι καμπάνες όλων των εκκλησιών και η Φιλαρμονική του Δήμου θα διέλθει τους δρόμους της πόλης, παιανίζοντας θριαμβικά θούρια και εμβατήρια.

Στις 8.00 το πρωί θα γίνει επίσημη έπαρση της Σημαίας, στις 11 θα γίνει επίσημη δοξολογία στον Μητροπολιτικό Ναό Αγ. Νικολάου Βόλου, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνατίου και στις 11.30 το πρωί θα γίνει και κατάθεση στεφάνων στο στην του Βόλου.

Οι εκδηλώσεις θα κορυφωθούν στις 12.00 το μεσημέρι με προ των επισήμων στην παραλία του Βόλου αναπηρικών και αντιστασιακών οργανώσεων, τμήματος της Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, σχολείων, πολιτιστικών συλλόγων, οδηγώ, προσκόπων, τμημάτων των και των Σωμάτων Ασφαλείας, με τη συμμετοχή της Φιλαρμονικής του Δήμου Βόλου.

Στις 18.00 το Σάββατο θα γίνει η επίσημη υποστολή της Σημαίας.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ζ. Μακρή: «Επίσπευση της επαναλειτουργίας του Λατομείου Συκής από το ΥΠΕΝ» #ΛατομείοΣυκής - https://t.co/TqVVHJabdP -

  • Το ετήσιο συνέδριο του Δικτύου Major Cities of Europe #MajorCitiesOfEurope - https://t.co/VwCm7WXiCR -

  • Σκότωσαν την #φώκια "Κωστής" μασκότ της Αλοννήσου #φώκια - https://t.co/gC4Q1WO71W -

"Αλιεύοντας" την είδηση