Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Εορτασμός της 25ης Μαρτίου στο Βόλο
Εορτασμός της 25ης Μαρτίου στο Βόλο

Εορτασμός της 25ης Μαρτίου στο Βόλο

Η επέτειος της 25ης Μαρτίου , κατά την οποία τιμάται η γενιά που έκανε πράξη τις ελπίδες και το όνειρο των προηγούμενων γενεών, εξασφαλίζοντάς την μας ως έθνος και την ανεξαρτησία ελευθερία μας ως λαού θα γιορταστεί με στο Βόλο.

Ενόψει της εθνικής επετείου θα γίνει γενικός σημαιοστολισμός από αύριο Πέμπτη 23 μέχρι τη δύση του ήλιου της 25ης Μαρτίου και φωταγώγηση των δημοσίων και δημοτικών κτιρίων, και τραπεζών τις βραδινές ώρες της Παρασκευής και του Σαββάτου.

Μεθαύριο Παρασκευή 24 Μαρτίου θα γίνουν πανηγυρικές εκ των των σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ς, στις οποίες θα γίνουν ομιλίες για τη σημασία της 25ης Μαρτίου και στις 11 το πρωί θα γίνει απότιση φόρου τιμής , σπουδαστών, προσκόπων, οδηγών και φορέων με στεφάνων στο Μνημείο Ηρώων στην παραλία του Βόλου.

Στις 7.00 το πρωί του Σαββάτου 25 Μαρτίου, θα σημάνουν χαρμόσυνα οι καμπάνες όλων των εκκλησιών και η Φιλαρμονική του Δήμου Βόλου θα διέλθει τους δρόμους της πόλης, παιανίζοντας θριαμβικά θούρια και εμβατήρια.

Στις 8.00 το πρωί θα γίνει επίσημη έπαρση της Σημαίας, στις 11 θα γίνει επίσημη δοξολογία στον Μητροπολιτικό Ναό Αγ. Νικολάου Βόλου, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνατίου και στις 11.30 το πρωί θα γίνει επιμνημόσυνη δέηση και στεφάνων στο Μνημείο Ηρώων στην παραλία του Βόλου.

Οι εκδηλώσεις θα κορυφωθούν στις 12.00 το μεσημέρι με παρέλαση προ των επισήμων στην παραλία του Βόλου αναπηρικών και αντιστασιακών οργανώσεων, τμήματος της Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, σχολείων, πολιτιστικών συλλόγων, οδηγώ, προσκόπων, τμημάτων των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, με τη συμμετοχή της Φιλαρμονικής του Δήμου Βόλου.

Στις 18.00 το Σάββατο θα γίνει η επίσημη υποστολή της Σημαίας.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση