Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ » Πληρωμές αναδρομικών κοινωνικού εισοδήματος αλληλεγγύης, επιδόματος ενοικίου
Πληρωμές αναδρομικών κοινωνικού εισοδήματος αλληλεγγύης, επιδόματος ενοικίου

Πληρωμές αναδρομικών κοινωνικού εισοδήματος αλληλεγγύης, επιδόματος ενοικίου

Και του παλαιού πιλοτικού προγράμματος  του εγγυημένου εισοδήματος

Την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2016 θα γίνει συμπληρωματική πληρωμή  σε δικαιούχους  του προγράμματος «», που αφορά σε αναδρομικά προηγούμενων μηνών (επανεισαγωγή σωστού ΙΒΑ, τακτο λανθασμένων στοιχείων κ.λπ.)

Από το , Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης ανακοινώνεται ότι:

Το των € 905.333,18 ευρώ θα καταβληθεί σε 3.346 δικαιούχους του προγράμματος και θα γίνει με τη συνήθη  πίστωση στους λογαριασμούς  τους και στις προπληρωμένες αγορών. Υπενθυμίζεται ότι στην πρώτη φάση του ΚΕΑ που λήγει στο τέλος του τρέχοντος έτους εντάχθηκαν τελικά 48.167 .

Το Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2016 θα γίνει η 17η καταβολή του Επιδόματος Ενοικίου στους δικαιούχους του προγράμματος για την «Αντιμετώπιση της Ανθρωπιστικής Κρίσης».

Το των 6.461.920,65 ευρώ πιστώνεται στους λογαριασμούς 17.486 ιδιοκτητών ακινήτων. Στο ποσό αυτό περιλαμβάνονται και συγκεντρωτικές ή αναδρομικές καταβολές για την τακτοποίηση του συνόλου των υποχρεώσεων του προγράμματος προς τους δικαιούχους της ς.

Με την ευκαιρία ανακοινώνεται ότι σε 868  δικαιούχους του προγράμματος «Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα 2014» πιστώθηκε στους λογαριασμούς τους το ποσό των €  446.246,11 την 23.12.2016.

ι' αυτούς τους δικαιούχους απαιτήθηκαν εξαιρετικά χρονοβόρες διαδικασίες ταυτοποίησης, επανελέγχου στοιχείων, κοινωνικών/επιτόπιων   ελέγχων στους  13 Δήμους του συγκεκριμένου προγράμματος προκειμένου να αποφευχθούν αδικίες.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση