Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΥΓΕΙΑ » ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ » Ταλαιπωρήθηκε εγχειρισμένη γυναίκα λόγω βλάβης ασθενοφόρου
Ταλαιπωρήθηκε εγχειρισμένη γυναίκα λόγω βλάβης ασθενοφόρου

Ταλαιπωρήθηκε εγχειρισμένη γυναίκα λόγω βλάβης ασθενοφόρου

Ταλαιπωρήθηκε τα μέγιστα  σήμερα το πρωί μια εγχειρισμένη , που παρουσίασε επιπλοκή και μεταφερόταν στη , για εξέταση, λόγω βλάβης του ασθενοφόρου στο ύψος του υ, με αποτέλεσμα να την παραλάβει άλλο ασθενοφόρο από το Βόλο για να τη μεταφέρει στο Πανεπιστημιακό οσοκομείο ς.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο  του Συλλόγου εφροπαθών Μαγνησία Βασίλη ιαννάκο , πρόκειται για μια 65χρονη , που είναι συγγενής του. Η γυναίκα χειρουργήθηκε σήμερα το πρωί στο Νοσοκομείο , είχε μία μικρή επιπλοκή και έπρεπε να γίνει μία ειδική εξέταση και αποφασίστηκε να γίνει διακομιδή της στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας. “Η κατάσταση είναι απαράδεκτη. Αν ήταν κάποιο επείγον περιστατικό, η γυναίκα θα είχε πεθάνει. Και σήμερα βέβαια ταλαιπωρήθηκε καθώς χρειάστηκε να περιμένει πάνω από 20 λεπτά για να έλθει το άλλο ασθενοφόρο μέσα στο κρύο”, επισήμανε ο κ. ιαννάκος.

Να σημειωθεί ότι ο ασθενοφόρο που την μετέφερε υπέστη βλάβη λίγο πριν τα διόδια της Λάρισας στις 9.00 το πρωί και η εγχειρισμένη γυναίκα χρειάστηκε να περιμένει περίπου μισή ώρα για να έλθει άλλο ασθενοφόρο από το Βόλο και να τη μεταφέρει στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση