Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ / Ταλαιπωρήθηκε εγχειρισμένη γυναίκα λόγω βλάβης ασθενοφόρου
Ταλαιπωρήθηκε εγχειρισμένη γυναίκα λόγω βλάβης ασθενοφόρου

Ταλαιπωρήθηκε εγχειρισμένη γυναίκα λόγω βλάβης ασθενοφόρου

Ταλαιπωρήθηκε τα μέγιστα  σήμερα το πρωί μια εγχειρισμένη γυναίκα, που παρουσίασε επιπλοκή και μεταφερόταν στη Λάρισα, για εξέταση, λόγω βλάβης του ασθενοφόρου στο ύψος του Βελεστίνου, με αποτέλεσμα να την παραλάβει άλλο ασθενοφόρο από το Βόλο για να τη μεταφέρει στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο  του Συλλόγου Νεφροπαθών Μαγνησία Βασίλη Γιαννάκο , πρόκειται για μια 65χρονη γυναίκα, που είναι συγγενής του. Η γυναίκα χειρουργήθηκε σήμερα το πρωί στο Νοσοκομείο Βόλου, είχε μία μικρή επιπλοκή και έπρεπε να γίνει μία ειδική εξέταση και αποφασίστηκε να γίνει διακομιδή της στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας. “Η κατάσταση είναι απαράδεκτη. Αν ήταν κάποιο επείγον περιστατικό, η γυναίκα θα είχε πεθάνει. Και σήμερα βέβαια ταλαιπωρήθηκε καθώς χρειάστηκε να περιμένει πάνω από 20 λεπτά για να έλθει το άλλο ασθενοφόρο μέσα στο κρύο”, επισήμανε ο κ. Γιαννάκος.

Να σημειωθεί ότι ο ασθενοφόρο που την μετέφερε υπέστη βλάβη λίγο πριν τα διόδια της Λάρισας στις 9.00 το πρωί και η εγχειρισμένη γυναίκα χρειάστηκε να περιμένει περίπου μισή ώρα για να έλθει άλλο ασθενοφόρο από το Βόλο και να τη μεταφέρει στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας.

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ξυλοδαρμός στο μετρό: Σε διαθεσιμότητα ο ειδικός φρουρός - https://t.co/RTZmzv4t9B -

  • Παρεμβαίνει η Εισαγγελία για τις καταγγελίες Μπεκατώρου - https://t.co/oCaIYCrpsM -

  • Εγκρίθηκε από το Παρατηρητήριο ο προϋπολογισμός του Δήμου Ζαγοράς - Μουρεσίου  - https://t.co/vK48ParCjC -

"Αλιεύοντας" την είδηση