Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΥΓΕΙΑ » ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ » Ταλαιπωρήθηκε εγχειρισμένη γυναίκα λόγω βλάβης ασθενοφόρου
Ταλαιπωρήθηκε εγχειρισμένη γυναίκα λόγω βλάβης ασθενοφόρου

Ταλαιπωρήθηκε εγχειρισμένη γυναίκα λόγω βλάβης ασθενοφόρου

Τλιπωρήθηκε τα μέγιστα  σήμερα το πρωί μια εγχειρισμένη , που παρουσίασε επιπλοκή και μεταφερόταν στη Λάρισα, για εξέταση, λόγω ς του ασθενοφόρου στο ύψος του Βελεστίνου, με να την παραλάβει άλλο ασθενοφόρο από το Βόλο για να τη μεταφέρει στο Πανεπιστημιακό οσοκομείο Λάρισας.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο  του Συλλόγου Νεφροπαθών Μαγνησία Βασίλη Γιαννάκο , πρόκειται για μια 65χρονη , που είναι συγγενής του. Η γυναίκα χειρουργήθηκε σήμερα το πρωί στο Νοσοκομείο , είχε μία μικρή επιπλοκή και έπρεπε να γίνει μία ειδική εξέταση και αποφασίστηκε να γίνει της στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας. “Η κατάσταση είναι απαράδεκτη. Αν ήταν κάποιο επείγον περιστατικό, η γυναίκα θα είχε πεθάνει. Και σήμερα βέβαια ταλαιπωρήθηκε καθώς χρειάστηκε να περιμένει πάνω από 20 λεπτά για να έλθει το άλλο ασθενοφόρο μέσα στο κρύο”, επισήμανε ο κ. Γιαννάκος.

Να σημειωθεί ότι ο ασθενοφόρο που την μετέφερε υπέστη λίγο πριν τα διόδια της Λάρισας στις 9.00 το πρωί και η εγχειρισμένη γυναίκα χρειάστηκε να περιμένει περίπου μισή ώρα για να έλθει άλλο ασθενοφόρο από το Βόλο και να τη μεταφέρει στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας.

 

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση