Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Τριμελής επιτροπή για αιτήματα καταναλωτών στη ΔΕΥΑΜΒ
Τριμελής επιτροπή για αιτήματα καταναλωτών στη ΔΕΥΑΜΒ

Τριμελής επιτροπή για αιτήματα καταναλωτών στη ΔΕΥΑΜΒ

Παράπονα και αιτήματα καταναλωτών θα εξετάζει τριμελής της ΔΕΥΑΜΒ, η οποία συγκροτήθηκε στη σημερινη συνεδρίαση του ΔΣ της Επιχείρησης.

Η θα έχει τη δυνατότητα να δίνει λύσεις και αν δεν μπορεί να εισηγείται το θέμα στο Δ.Σ. της επιχείρησης.

Με αυτό τον τρόπο “ελαφρύνεται” το τόσο των διευθυντικών στελεχών όσο και του Δ.Σ. της επιχείρησης στο οποίο έρχονται για λύση τα συγκεκριμένα αιτήματα. Επίσης το Δ.Σ. ενέκρινε τον Κανονισμό Λειτουργίας της συγκεκριμένης επιτροπής.

Στη σημερινή συνεδρίαση αποφασίστηκε ακόμη η σύσταση επιτροπής για τη ρύθμιση θεμάτων μισθοδοσίας προσωπικού που αφορά κυρίως την διευθέτηση της εκκρεμότητας που έχει προκύψει από τη μη υλοποίηση της δικαστικής απόφασης υπέρ των εργαζομένων για οφειλόμενα προηγουμένων ετών. Στην αυτή θα συμμετέχουν αιρετοί αλλά και εκπρόσωποι των δύο σωματείων των εργαζομένων. Την πρόταση για επίλυση του θέματος θα φέρει προς έγκριση η στο Διοικητικό Συμβούλιο.

Επιπλέον ορίστηκαν επιτροπές για εξέταση των ενστάσεων προσφυγών σύμφωνα με το νέο νόμο για τα δημόσια έργα. Σε αυτά θα συμμετέχουν υπηρεσιακοί παράγοντες.

Τέλος το Δ.Σ. εξουσιοδότησε το νομικό σύμβουλο Αντώνη Ξηρό να προσκομίσει γνωμοδότηση για το αν είναι εμπρόθεσμη η που αφορά στον διαγωνισμό ανακατασκευής του αντλιοστασίου ακαθάρτων και του αντλιοστασίου ομβρίων.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση