Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Την απόλυση του προέδρου του Συλλόγου εργαζομένων αποφάσισε κατά πλειοψηφία το Δ.Σ. της ΔΕΥΑΜΒ
Την απόλυση του προέδρου του Συλλόγου εργαζομένων αποφάσισε κατά πλειοψηφία το Δ.Σ. της ΔΕΥΑΜΒ

Την απόλυση του προέδρου του Συλλόγου εργαζομένων αποφάσισε κατά πλειοψηφία το Δ.Σ. της ΔΕΥΑΜΒ

Την απόλυση του προέδρου του Συλλόγου των εργαζομένων Δ. Κουτσιφέλη αποφάσισε χθες κατά πλειοψηφία το Δ.Σ. της ΔΕΥΑΜΒ, σύμφωνα με τη γνωμοδότηση του νομικού της επιχείρησης Αντ. Ξηρού και παρά την απόφαση της Επιτροπής Προστασίας Συνδικαλιστών που δικαίωνε τον εργαζόμενο.

Ο επικεφαλής της παράταξης “Δρόμοι Συνεργασίας” Μαργ. και μέλος του Δ.Σ. της επιχείρησης τόνισε ότι το θέμα τέθηκε εκτός ημερήσιας διάταξης και ψηφίστηκε μόνο από τα μέλη της πλειοψηφίας. “Από τη ζήτησαν την αποχώρηση των υπηρεσιακών παραγόντων, ενώ ο κ. Κουτσιφέλης δεν παρέστη καθώς ενημερώθηκε λίγο πριν για την ειλημμένη απόφαση της πλειοψηφίας της ΔΕΥΑΜΒ, ενώ δεν παρέστη στη και ο αναπληρωτής του στο Δ.Σ. κ. Καλόγηρος. Είμαι σίγουρος ότι ο κ. Κουτσιφέλης θα προσβάλλε την απόφαση λήξης της σύμβασής του στα δικαστήρια”, ανέφερ ο κ. Πατσιαντάς.

Επίσης  στη χθεσινή συνεδρίαση της ΔΕΥΑΒΜ εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία η πρόταση της επιχείρησης για το ύψος των τελών ύδρευσης, αποχέτευσης και άρδευσης, καθώς  και ο προϋπολογισμός και το τεχνικό πρόγραμμα.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση