Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Την απόλυση του προέδρου του Συλλόγου εργαζομένων αποφάσισε κατά πλειοψηφία το Δ.Σ. της ΔΕΥΑΜΒ
Την απόλυση του προέδρου του Συλλόγου εργαζομένων αποφάσισε κατά πλειοψηφία το Δ.Σ. της ΔΕΥΑΜΒ

Την απόλυση του προέδρου του Συλλόγου εργαζομένων αποφάσισε κατά πλειοψηφία το Δ.Σ. της ΔΕΥΑΜΒ

Την απόλυση του προέδρου του Συλλόγου των εργαζομένων Δ. Κουτσιφέλη αποφάσισε χθες κατά πλειοψηφία το Δ.Σ. της ΜΒ, σύμφωνα με τη γνωμοδότηση του νομικού της επιχείρησης Αντ. Ξηρού και παρά την της Επιτροπής Προστασίας Συνδικαλιστών που δικαίωνε τον εργαζόμενο.

Ο επικεφαλής της παράταξης “” Μαργ. και μέλος του Δ.Σ. της επιχείρησης τόνισε ότι το θέμα τέθηκε εκτός ημερήσιας διάταξης και ψηφίστηκε μόνο από τα μέλη της πλειοψηφίας. “Από τη συνεδρίαση ζήτησαν την αποχώρηση των υπηρεσιακών παραγόντων, ενώ ο κ. Κουτσιφέλης δεν παρέστη καθώς ενημερώθηκε λίγο πριν για την ειλημμένη της πλειοψηφίας της ΜΒ, ενώ δεν παρέστη στη συνεδρίαση και ο αναπληρωτής του στο Δ.Σ. κ. Καλόγηρος. Είμαι σίγουρος ότι ο κ. Κουτσιφέλης θα προσβάλλε την απόφαση λήξης της σύμβασής του στα δικαστήρια”, ανέφερ ο κ. Πατσιαντάς.

Επίσης  στη χθεσινή συνεδρίαση της ΔΕΥΑΒΜ εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία η πρόταση της επιχείρησης για το ύψος των τελών ς, ς και ς, καθώς  και ο προϋπολογισμός και το .

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση