Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΒΟΛΟΣ / Συνεδριάζει τη Μ. Δευτέρα το Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου
Συνεδριάζει  τη  Μ. Δευτέρα το Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου

Συνεδριάζει τη Μ. Δευτέρα το Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου

Στις 7.00 το απόγευμα της Μ. Δευτέρας 2 Απριλίου συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου.

Το σώμα καλείται να λάβει απόφαση για τη χορήγηση είδους διαβίωσης (κρέατος) σε οικονομικά αδύνατους και πολύτεκνους, ενώ θα ανακαλέσει απόφαση και θα λάβει νέα για τον τρόπο καταβολής του μισθώματος του ξενοδοχείου ΞΕΝΙΑ Βόλου.

Επίσης, θα αποφασίσει απευθείας μισθώσεις ενός διαμερίσματος 68 τ.μ. και διαμερίσματος – αποθήκης, όπως και δύο εκτάσεις στη θέση «Πυργάκι» Χανίων της Τοπικής Κοινότητας Δράκειας, Δ.Ε. Αγριάς, για την εγκατάσταση κεραιοσυστημάτων για τη λειτουργία ραδιοφωνικών σταθμών και θα εγκρίνει τη μελέτη και τον τρόπο υλοποίησης της δράσης “Ενεργειακή αναβάθμιση – αυτοματοποίηση συστημάτων ηλεκτροφωτισμού κοινοχρήστων χώρων – με εξοικονόμηση ενέργειας στο Δήμο Βόλου”.

Τέλος θα λάβει θα απόφαση για την επιχορήγηση πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων, θα εγκριθεί η μελέτη και ο τρόπος εκτέλεσης του έργου “Επισκευή και βελτίωση αθλητικού κέντρου συνοικίας Χιλιαδούς”, προϋπολογισμού 496.000 € και θα ληφθεί απόφαση για την ανάθεση εργασιών αφής κανδηλιών και καθαριότητας μνημάτων, στο κοιμητήριο “Κούκος”.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • #διακομιδή ηλικιωμένης με  Covid 19 από την Σκόπελο #διακομιδή - https://t.co/gGSVPnb1Ld -

  • Φώφη Γεννηματά: Πάνδημη συγκίνηση σε ένα ενωτικό «αντίο» - https://t.co/U9ZCP1XTPa -

  • «Είμαι δυνατή»: Το μήνυμα της Ιωάννας προς κάθε γυναίκα - https://t.co/qpDtqMeqYy -

"Αλιεύοντας" την είδηση