Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΒΟΛΟΣ / ΕΛΛΑΔΑ / Με ελέγχους ξεκινά το εορταστικό ωράριο στην αγορά
Με ελέγχους ξεκινά  το εορταστικό ωράριο στην αγορά

Με ελέγχους ξεκινά το εορταστικό ωράριο στην αγορά

Ξεκινά αύριο Κυριακή 1η Απριλίου το εορταστικό ωράριο, ενόψει Πάσχα, ενώ τα εμπορικά καταστήματα θα είναι ανοικτά από τις 11.00 το πρωί έως τις 7.00 το απόγευμα.

Όσο αφορά τις τιμές των αγαθών για το εκτιμάται ότι είναι κατά 5% φθηνότεροσε σχέση με πέρυσι ενώ η τιμή του οβελία θα κυμανθεί στα ίδια με τα περσινά επίπεδα.

Από την πλευρά της η Γενική Γραμματεία Εμπορίου ανακοίνωσε την εντατικοποίηση των ελέγχων ενώ σε που πραγματοποιήθηκε παρουσία του υφυπουργού Οικονομίας Στέργιου Πιτσιόρλα, του γενικού γραμματέα Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή Δημήτριου Αυλωνίτη με εκπροσώπους του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, του , της Διοίκησης Κεντρικών Αγορών και Αλιείας (ΟΚΑΑ), της Ένωσης Κρεοπωλών της Βαρβακείου Αγοράς και της Εθνικής Επαγγελματικής Οργάνωσης Κρέατος (ΕΕΔΟΚ) και δόθηκαν οι κατευθύνσεις για τους ελέγχους αυτούς οι οποίοι θα καλύψουν όλο το φάσμα της εμπορικής δραστηριότητας με έμφαση στη χονδρική πώληση και .

«Έχουμε επεξεργαστεί ένα επιχειρησιακό για τη διενέργεια διευρυμένων ελέγχων με στόχο την , την εύρυθμη λειτουργία της αγοράς και τη διασφάλιση κανόνων υγιούς ανταγωνισμού» είπε ο υφυπουργός Στέργιος Πιτσιόρλας.

Αμέσως μετά την εορταστική περίοδο συμφωνήθηκε ανάμεσα στην ηγεσία του υπουργείου και τους εκπροσώπους των αρμόδιων φορέων της αγοράς να ξεκινήσουν εντατικές διαβουλεύσεις με όλους προκειμένου να προχωρήσουν ουσιαστικές τομές σε όλο τον κύκλο της αγοράς από τον παραγωγό ως τον τελικό καταναλωτή.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • #διακομιδή 73χρονης από την Σκόπελο στο Βόλο #διακομιδή - https://t.co/AvNQLnFkfM -

  • Συνελήφθη αλλοδαπός για #παραεμπόριο #παραεμπόριο - https://t.co/bo8i4LndC4 -

  • Νέα γέφυρα στον Ξηριά κατασκευάζει η Περιφέρεια Θεσσαλίας - https://t.co/5dHeOA4ehL -

"Αλιεύοντας" την είδηση