Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Γενική Συνέλευση Πολιτιστικού -Αναπτυξιακού Συλλόγου Παλιουρίου «Ο Άγιος Νικόλαος»
Γενική Συνέλευση Πολιτιστικού -Αναπτυξιακού Συλλόγου Παλιουρίου «Ο Άγιος Νικόλαος»

Γενική Συνέλευση Πολιτιστικού -Αναπτυξιακού Συλλόγου Παλιουρίου «Ο Άγιος Νικόλαος»

Ένας νέος σύλλογος ιδρύθηκε στο Παλιούρι του Δήμου Βόλου.Το Παλιούρι είναι ένας εγκαταλειμμένος οικισμός σε απόσταση μόλις 2 χιλιομέτρων από το Διμήνι.

Η ανάγκη για καλλιέργεια σχέσεων επικοινωνίας μεταξύ ανθρώπων με καταγωγή και άλλων, οι οποίοι απέκτησαν περιουσία στην ευρύτερη περιοχή του χωριού, η ανάδειξη της πολιτιστικής και ιστορικής κληρονομιάς, η ενθάρρυνση τυχόν επενδυτών για τυποποίηση και πιστοποίηση προϊόντων που παράγονται (ελαιόλαδο, αχλάδια ,κρέας ,γάλα),αλλά και η καταγραφή και αντιμετώπιση προβλημάτων όπως συντήρηση αγροτικών δρόμων, οι δασικοί χάρτες κ.ά., στάθηκαν αφορμή για την ίδρυση του συλλόγου.

Μετά την έκτακτη ιδρυτική Γενική Συνέλευση που έγινε εκλέχθηκε ένα προσωρινό Δ.Σ. και έγιναν όλες οι ενέργειες για την ίδρυση του συλλόγου.

Κατόπιν αυτού το προσωρινό Δ.Σ. καλεί την Τετάρτη 27 Ιουνίου στις 19.00 στο χώρο του πρώην δημαρχείου Αισωνίας στο Διμήνι όλα τα ιδρυτικά μέλη καθώς και όλους όσοι θέλουν να εγγραφούν στην πρώτη τακτική Γενική Συνέλευση όπου θα γίνουν και οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Πληροφορίες τηλ. 6976695743, 6988760757.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Κατεδαφίσεις αυθαιρέτων στη Μαγνησία - https://t.co/Bn910i0dAG -

  • Παν. Κουτσάφτης: Να επαναλειτουργήσουν άμεσα ενοικιαζόμενα δωμάτια και διαμερίσματα - https://t.co/43Yr62Eni9 -

  • Πρωτοβουλία Κων. Μαραβέγια για τη συγκέντρωση χρημάτων υπέρ του Ορφανοτροφείου Βόλου - https://t.co/0A8Qtwifwk -

"Αλιεύοντας" την είδηση