Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Γενική Συνέλευση Πολιτιστικού -Αναπτυξιακού Συλλόγου Παλιουρίου «Ο Άγιος Νικόλαος»
Γενική Συνέλευση Πολιτιστικού -Αναπτυξιακού Συλλόγου Παλιουρίου «Ο Άγιος Νικόλαος»

Γενική Συνέλευση Πολιτιστικού -Αναπτυξιακού Συλλόγου Παλιουρίου «Ο Άγιος Νικόλαος»

Ένας νέος σύλλογος ιδρύθηκε στο του Δήμου .Το είναι ένας εγκαταλειμμένος οικισμός σε απόσταση μόλις 2 χιλιομέτρων από το .

Η ανάγκη για σχέσεων επικοινωνίας μεταξύ ανθρώπων με καταγωγή και άλλων, οι οποίοι απέκτησαν περιουσία στην ευρύτερη περιοχή του χωριού, η ανάδειξη της πολιτιστικής και ιστορικής κληρονομιάς, η ενθάρρυνση τυχόν επενδυτών για τυποποίηση και πιστοποίηση προϊόντων που παράγονται (ελαιόλαδο, αχλάδια , ,γάλα),αλλά και η καταγραφή και αντιμετώπιση προβλημάτων όπως αγροτικών δρόμων, οι δασικοί χάρτες κ.ά., στάθηκαν αφορμή για την ίδρυση του συλλόγου.

Μετά την έκτακτη ιδρυτική Γενική Συνέλευση που έγινε εκλέχθηκε ένα προσωρινό Δ.Σ. και έγιναν όλες οι ενέργειες για την ίδρυση του συλλόγου.

Κατόπιν αυτού το προσωρινό Δ.Σ. καλεί την Τετάρτη 27 Ιουνίου στις 19.00 στο χώρο του πρώην δημαρχείου Αισωνίας στο όλα τα ιδρυτικά μέλη καθώς και όλους όσοι θέλουν να εγγραφούν στην πρώτη τακτική Γενική Συνέλευση όπου θα γίνουν και οι για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Πληροφορίες τηλ. 6976695743, 6988760757.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Εγκαινιάστηκετο νέο ειδικό Κέντρο Ημέρας Διασύνδεσης της Ελληνικής Εταιρείας Νόσου Αλτζχάϊμερ και συγγενών διαταραχ… - https://t.co/FZfN0C0UXk -

  • Αντικατάσταση παλαιών υδρομετρητών με νέα «έξυπνα υδρόμετρα» στον Δήμο Ρήγα Φεραίου - https://t.co/91ijCbd0RW… -

  • Εκπαιδευτικό πρόγραμμα «#Αγγλικά στο #Νηπιαγωγείο: Προς μια Πολυγλωσσική Εκπαίδευση» - https://t.co/7re6IZCmGM… -

"Αλιεύοντας" την είδηση