Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » H εταιρεία «Swedish Systems Security MON EPE» φυλάει τον ΧΥΤΑ Βόλου
H εταιρεία «Swedish Systems Security MON EPE» φυλάει τον ΧΥΤΑ Βόλου

H εταιρεία «Swedish Systems Security MON EPE» φυλάει τον ΧΥΤΑ Βόλου

Στην εταιρεία «Swedish Systems MON EPE», η οποία διενεργούσε την φύλαξη του μέχρι τις 12 Ιουλίου ανατέθηκε, με απευθείας ανάθεση από το Δ.Σ. του Συνδέσμου Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων, το της φύλαξης του ΧΥΤΑ και για τους επόμε επτά μήνες, έναντι ποσού 20.000 ευρώ (συν ΦΠΑ).

Σε ανάρτηση σήμερα, των σχετικών εγγράφων και αποφάσεων, στη “”, προκύπτει ότι η προτέρα σύμβαση με την Εταιρεία λύθηκε στις 12 Ιουλίου – έναν μήνα νωρίτερα δηλαδή, από την κανονικής λήξης της σύμβασης – κατόπιν δικής της αίτησης, «με επίκληση λόγων που αφορούν στη νομιμότητάς της» διότι «δεν εγκρίθηκε η πληρωμή του 1ουλογαριασμού από το ελεγκτικό Νομού ».

Η ίδια Εταιρεία υπέβαλε νέα προσφορά αντί του ποσού των 6,23 ευρώ την ώρα και ανέλαβε εκ νέου το της φύλαξης του ΧΥΤΑ, αφού παράλληλα, εγκρίθηκε η σχετική μελέτη παροχής υπηρεσιών φύλαξης, όπως και η διάθεση της σχετικής πίστωσης με την 45/2016 της Εκτελεστικής Επιτροπής.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Dark Mode

"Αλιεύοντας" την είδηση