Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Επανέρχεται στα καθήκοντά του ο Αχ. Μπέος
Επανέρχεται στα καθήκοντά του ο Αχ. Μπέος

Επανέρχεται στα καθήκοντά του ο Αχ. Μπέος

Μετά τη διαπιστωτική πράξη από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας

Το μεσημέρι έφτασε στο δημαρχείο η διαπιστωτική πράξη από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας, με την οποία αίρεται η απόφαση με την οποία είχε τεθεί σε ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος.

‘Ετσι, ο Αχ. Μπέος επανέρχεται στη θέση του δημάρχου και από τη Δευτέρα θα βρίσκεται στο του στο Δημαρχείο της πόλης (εκεί βρισκόταν και όσο ήταν σε αργία) και θα μπορεί να υπογράφει τις αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου, ασκώντας τα καθήκοντά του.

Ο ασκών μέχρι πρότινος χρέη δημάρχου Θάνος Θεοδώρου επανέρχεται στα καθήκοντα του αντιδημάρχου, από τα οποία δεν παραιτήθηκε.

Ο Θ. Θεοδώρου

“Η επιστροφή του δημάρχου μας, Αχιλλέα Μπέου, στα καθήκοντά του, μετά και τη δικαστική του δικαίωση, σηματοδοτεί την ολοκλήρωση της παρουσίας μου στη θέση του ασκούντος καθήκοντα δημάρχου, θέση που μου εμπιστεύθηκαν πρωτίστως ο ίδιος ο κ. Μπέος, αλλά και οι συνάδελφοί μου, δημοτικοί σύμβουλοι και τους ευχαριστώ δημόσια για την τιμή που μου έκαναν.

Σε όλο αυτό το διάστημα κατέβαλα κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε και ο προγραμματισμός της δημοτικής παράταξης, όπως αυτός σχεδιάστηκε και τέθηκε από τον Δήμαρχο μας, να προχωρήσει χωρίς καθυστερήσεις και ελλείψεις, αλλά και να διατηρηθεί η ενότητα της ομάδας πλειοψηφίας, που αποτελούσε στόχο συγκεκριμένων κύκλων που επιχείρησαν να εκμεταλλευτούν την όποια αρρυθμία ενδεχομένως προκαλούνταν από την αδικαιολόγητη, σε κάθε περίπτωση, και αντισυνταγματική απόφαση για να τεθεί σε ο νόμιμα εκλεγμένος δήμαρχος της πόλης.

Ας μου επιτραπεί να εκφράσω την ικανοποίησή μου για τα αποτελέσματα που όλοι μαζί επιτύχαμε σε αυτό το διάστημα, να δηλώσω – αν και αυτονόητο – ότι με την ίδια ζέση και προσήλωση συνεχίζουμε το έργο μας υπό τον Αχιλλέα Μπέο και να υπογραμμίσω ότι η λειτουργία της αυτοδιοικητικής μας παράταξης ήταν και παραμένει μακριά από προσωπικά ή ιδιοτελή συμφέροντα, καθώς μας ενώνει άρρηκτα η αγάπη μας για την πόλη και η διάθεση της προσφοράς στους συμπολίτες μας.”

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση