Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Δωρεάν ενισχυτική διδασκαλία για όλα τα παιδιά από το Ορφανοτροφείο Βόλου
Δωρεάν ενισχυτική διδασκαλία για όλα τα παιδιά  από το Ορφανοτροφείο Βόλου

Δωρεάν ενισχυτική διδασκαλία για όλα τα παιδιά από το Ορφανοτροφείο Βόλου

Το Ορφνοτροφείο Βόλου, στηρίζει τ της πόλης του Βόλου.
Το πρώτο κουδούνι σύντομα θα χτυπήσει! Με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς το «Ορφανοτροφείο Βόλου», θα ανοίξει τις πόρτες του σε απόρων οικογενειών, Γυμνασίου και Λυκείου, παρέχοντας τους ενισχυτική διδασκαλία, με την στήριξη του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Φροντιστών Βόλου.

Επιπλέον τα μπορούν να διδάσκονται εντελώς δωρεάν και μαθήματα πληροφορικής, στους χώρους του ιδρύματος, από καθηγητές.

Στις δύσκολες οικονομικά ημέρες του διανύουμε όλοι, λόγω της ς που μαστίζει τη χώρα, όλοι μαζί στηρίζουν το μέλλον, τα παιδιά, με κάθε τρόπο.
Έτσι το «Ορφανοτροφείο Βόλου» θα συμβάλλει με τον τρόπο του στην στήριξη των παιδιών, καθώς και εκείνα με την σειρά τους, το στηρίζουν όλα τα χρόνια λειτουργίας του.

Η Διοίκηση του Ορφανοτροφείου Βόλου και η Φιλόπτωχος Αδελφότητα, εύχονται, σε όλους τους «ΚΑΛΗ ΠΡΟΟΔΟ & ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ!!»

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέτουν τις αιτήσεις, καθώς και το τελευταίο εκκαθαριστικό τους σημείωμα, καθημερινά στην Γραμματεία του Ιδρύματος από Δευτέρα – Παρασκευή (11.00-14.00), έως τις 20/9/.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Dark Mode

"Αλιεύοντας" την είδηση