Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Διαγωνισμός για τη διαμόρφωση περιβάλλοντος χώρου αναψυκτηρίου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο
Διαγωνισμός για τη διαμόρφωση περιβάλλοντος χώρου αναψυκτηρίου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο

Διαγωνισμός για τη διαμόρφωση περιβάλλοντος χώρου αναψυκτηρίου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο

Συνοπτικό διγωνισμό γι την ανάθεση του έργου «Διαμόρφωση τος χώρου αναψυκτηρίου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο» προϋπολογισμού δαπάνης 40.000ευρώ συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. και της ς προκηρύσσει ο Δήμος Βόλου.
Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στις 16 Νοεμβρίου, ημέρα Τετάρτη και ώρα 10:00 π.µ. (ώρα λήξης παραλαβής προσφορών) στα γραφεία της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Βόλου (Μικρασιατών 81 – κτίριο «Σπίρερ») και το σύστημα υποβολής προσφορών είναι µε επί μέρους ποσοστά έκπτωσης.
  Στον διαγωνισμό γίνονται δεκτοί Οικονομικοί φορείς ήτοι: μεμονωμένες εγγεγραμμένες στο Μ.Ε.ΕΠ, που τηρείται στη Γ.Γ.∆.Ε. του ΥΠ.Υ.ΜΕ.∆Ι., εφόσον ανήκουν στην Α1 τάξη και άνω, για έργα κατηγορίας Οικοδομικών έργων καθώς και επιχειρήσεις εγγεγραμμένες στα Μητρώα Περιφερειακών Ενοτήτων για έργα κατηγορίας ΟΙΚΟ∆ΟΜ.
Για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό απαιτείται η κατάθεση εγγυητικής επιστολής ύψους 645,17 ευρώ. Η θα γίνει από τα τακτικά έσοδα του Δήμου και η εκτέλεσης έργου είναι 60 ημερολογιακές ημέρες. Το αποτέλεσμα της δημοπρασίας θα εγκριθεί από την Επιτροπή.
Επίσης, ο Δήμος Βόλου, προκηρύσσει συνοπτικό διαγωνισμό για την ανάθεση του έργου Ανακαίνιση δημοτικού κτιρίου (όπισθεν κολυμβητηρίου Ν. Ιωνίας) για την μεταστέγαση του τμήματος ηλεκτροφωτισμού της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών» προϋπολογισμού δαπάνης 40.000 ευρώ συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. και της ς.
Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στις 18 Νοεμβρίου 2016, ημέρα Παρασκευή και ώρα 10:00 π.µ. (ώρα λήξης παραλαβής προσφορών) στα γραφεία της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Βόλου (Μικρασιατών 81 – κτίριο «Σπίρερ»).
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση