Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Στο Σ.Ε.Π.Α.Λ. του Πυροσβεστικού Σώματος η μετεγκατάσταση της Π.Υ. Βόλου
Στο Σ.Ε.Π.Α.Λ. του Πυροσβεστικού Σώματος η μετεγκατάσταση της Π.Υ. Βόλου

Στο Σ.Ε.Π.Α.Λ. του Πυροσβεστικού Σώματος η μετεγκατάσταση της Π.Υ. Βόλου

Απάντηση, στην κοινοβουλευτική της κ. Μκρή σχετικά με το κτιρικό πρόβλημα και την της ς Υπηρεσίας, έδωσε το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη διά του υπουργού  Μιχάλη Χρυσοχοϊδη.

Σύμφωνα με την απάντηση του υπουργού, εξετάστηκαν όλες οι προτεινόμενες λύσεις, μεταξύ αυτών και  η πρόταση του Δήμου Βόλου, για τη δωρεά δύο όμορων οικοπέδων ευρισκομένων στο Ο.Τ. 728 της πολεοδομικής ενότητας Μαχαιρίτσα, Αγίας Βαρβάρας και , συνολικής έκτασης 3.091,36 τετραγωνικών μέτρων για την ανέγερση των εγκαταστάσεων ς της , η οποία τελικά έγινε αποδεκτή.

Ενδεικτικό δε, της βαρύνουσας σημασίας που αποδίδεται στο ως άνω ζήτημα από το Αρχηγείο της ς αλλά και το Υπουργείο, είναι το γεγονός, ότι το έργο ανέγερσης νέων εγκαταστάσεων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βόλου, μέσω Συμπράξεων Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα(Σ.Δ.Ι.Τ.), έχει συμπεριληφθεί στο Στρατηγικό και Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Ανάπτυξης και Λειτουργίας (Σ.Ε.Π.Α.Λ.) του Πυροσβεστικού Σώματος.

Τέλος, όπως υπογραμμίζεται από το Υπουργείο, στο πλαίσιο των υφιστάμενων δημοσιονομικών δυνατοτήτων και κατόπιν ιεράρχησης των υποβαλλόμενων αιτημάτων και αναγκών των περιφερειακών Υπηρεσιών του Πυροσβεστικού Σώματος, πραγματοποιούνται όλες οι απαραίτητες βελτιωτικές στις κτιριακές εγκαταστάσεις που χρήζουν συντήρησης ή και επισκευής.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση