Βρίσκεστε εδώ:  / Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ / Το Μοναστήρι του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Σκιάθου στην Ελληνική Επανάσταση
Το Μοναστήρι του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Σκιάθου στην Ελληνική Επανάσταση

Το Μοναστήρι του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Σκιάθου στην Ελληνική Επανάσταση

Η Τοπική Συντονιστική Ομάδα της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας, με αφορμή τον εορτασμό των 200 ετών από την , επιχειρώντας να συμβάλει στον κεντρικό σχεδιασμό επετειακών δράσεων της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Θεσσαλίας, διοργανώνει δράσεις και εκδηλώσεις που σκοπό έχουν να βιωθεί αφενός το θεμελιώδες για τους Έλληνες ιστορικό αυτό γεγονός από όλους τους εμπλεκόμενους και πρωτίστως από τους/τις μαθητές και , με τρόπο εξαιρετικό, αφετέρου να αναδειχθεί  η ιστορική σημασία του και οι παρακαταθήκες  που αφήνει για το μέλλον της χώρας. 

Στο πλαίσιο αυτό σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Σκιάθου θα πραγματοποιηθεί στην Ιερά Μονή Ευαγγελισμού Σκιάθου την Παρασκευή 28 Μαΐου 2021 και ώρα 7:00 μ.μ., εκδήλωση- για τη συμβολή της Ιεράς Μονής Ευαγγελισμού της Σκιάθου στην Ελληνική , με κεντρική ομιλήτρια την δρ. Βάσσα Παρασκευά, διευθύντρια του 1ου . Ιωνίας .

Στην εκδήλωση θα παραστούν ο περιφερειακός διευθυντής Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Θεσσαλίας, καθώς και στελέχη της Συντονιστικής ομάδας Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διανομή προϊόντων #ΤΕΒΑ στα Προπύλαια του Δημοτικού Σταδίου Βελεστίνου #ΤΕΒΑ - https://t.co/tpkKe3pY24 -

  • Αλβανός πέταξε σε οικόπεδο στη Σκιάθο σίδερα και ηλεκτρικές συσκευές #ΣυνελήφθηΑλβανός - https://t.co/lMSm9XxmEj -

  • #τροχαίο στον κόμβο Βελεστίνου #τροχαίο - https://t.co/DRMa83szRk -

"Αλιεύοντας" την είδηση