Βρίσκεστε εδώ:  / Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ / Το Μοναστήρι του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Σκιάθου στην Ελληνική Επανάσταση
Το Μοναστήρι του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Σκιάθου στην Ελληνική Επανάσταση

Το Μοναστήρι του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Σκιάθου στην Ελληνική Επανάσταση

Η Τοπική Συντονιστική Ομάδα της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Περιφερειακής Ενότητας , με αφορμή τον εορτασμό των 200 ετών από την του , επιχειρώντας να συμβάλει στον κεντρικό σχεδιασμό επετειακών δράσεων της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Θεσσαλίας, διοργανώνει δράσεις και που σκοπό έχουν να βιωθεί αφενός το θεμελιώδες για τους ιστορικό αυτό γεγονός από όλους τους εμπλεκόμενους και πρωτίστως από τους/τις μαθητές και μαθήτριες, με τρόπο εξαιρετικό, αφετέρου να αναδειχθεί  η ιστορική σημασία του και οι παρακαταθήκες  που αφήνει για το της χώρας. 

Στο πλαίσιο αυτό σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Σκιάθου θα πραγματοποιηθεί στην Ευαγγελισμού Σκιάθου την Παρασκευή 28 Μαΐου 2021 και ώρα 7:00 μ.μ., εκδήλωση-ομιλία για τη συμβολή της Ιεράς Μονής Ευαγγελισμού της Σκιάθου στην Ελληνική , με κεντρική ομιλήτρια την δρ. Βάσσα Παρασκευά, διευθύντρια του 1ου ΓΕΛ . Ιωνίας Βόλου.

Στην εκδήλωση θα παραστούν ο περιφερειακός διευθυντής Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Θεσσαλίας, καθώς και στελέχη της Συντονιστικής ομάδας Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ο ύπατος αρμοστής του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες στην Ελλάδα στην Περιφέρεια Θεσσαλίας - https://t.co/HKjdqTX0sp… -

  • Θερινά δρομολόγια του Αστικού ΚΤΕΛ Βόλου #ΑστικέςΣυγκοινωνίεςΒόλου - https://t.co/K27VDcMyfX -

  • «Σχεδιάζοντας με τα παιδιά το μέλλον για την ισότητα των φύλων» - https://t.co/0KD8zMzMo9… -

"Αλιεύοντας" την είδηση