Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ / Σύγκρουση του “Πρωτέα” με το ”ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΡΩΣΣΟΣ”στη Σκιάθο
Σύγκρουση του “Πρωτέα” με  το  ”ΑΓΙΟΣ  ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΡΩΣΣΟΣ”στη Σκιάθο

Σύγκρουση του “Πρωτέα” με το ”ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΡΩΣΣΟΣ”στη Σκιάθο

Eλαφριά  σύγκρουση  του επιβατηγού – οχηματαγωγού ”ΠΡΩΤΕΥΣ” με το σκάφος “ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΡΩΣΣΟΣ”, προκλήθηκε κατά την έξοδό τους από το λιμάνι της Σκιάθου και για το περιστατικό ενημερώθηκε χθες το απόγευμα η Λιμενική Αρχή Σκιάθου .

Από την προκλήθηκαν στο “Άγιος Ιωάννης ο Ρώσσος”, το οποίο επέστρεψε στο λιμένα Σκιάθου με τους τρεις επιβαίνοντές του καλά στη υγεία τους, ενώ το ”Πρωτεύς” συνέχισε το δρομολόγιό του για το λιμάνι του Βόλου, με 210 επιβάτες, 28 άτομα πλήρωμα, 10 Ι.Χ., έξι φορτηγά και δύο δίκυκλα.

Το «Πρωτεύς» έφτασε στο λιμάνι του στις 21.45 και αφού αποβιβάστηκαν οι επιβάτες και τα οχήματα ανέβηκε στο πλοίο κλιμάκιο αξιωματικών του Λιμεναρχείου, ναυπηγός που κλήθηκε για επιθεώρηση, ενώ έπεσε δύτης για να ελέγξει τους υφάλους, με έμφαση στην πλώρη και στον βολβό ( μπάλα στο μπροστινό μέρος).

Από την επιθεώρηση που ολοκληρώθηκε στη 1 μετά τα μεσάνυχτα, δεν διαπιστώθηκαν που να επηρεάζουν το αξιόπλοο του επιβατηγού – οχηματαγωγού πλοίου, εκτός από απόξυση του χρώματος στο μπροστινό μέρος της πλώρης.

Από το που διενεργεί την προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους του ”ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΡΩΣΣΟΣ” μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Μηδενικό ενδιαφέρον για τα βραβεία «Μαρκατά» #βραβείαΜαρκατά - https://t.co/4ppcLOPADE -

  • Κλειστά τα σχολεία στον Βόλο -Σε ετοιμότητα η ΠΕΜΣ για τον χιονιά #χιόνια - https://t.co/MpU1i0NceY -

  • Αναστολή λειτουργίας σχολείων στο Νότιο Πήλιο λόγω κακοκαιρίας #νότιοΠήλιο - https://t.co/ndS4YdwIU6 -

"Αλιεύοντας" την είδηση