Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Πρώτοι οι έφηβοι της Νίκης Βόλου στο πόλο
Πρώτοι οι έφηβοι της Νίκης Βόλου στο πόλο

Πρώτοι οι έφηβοι της Νίκης Βόλου στο πόλο

Την πρωτιά του ομίλου μζί με τις εντυπώσεις, κέρδισν οι έφηβοι του τμήματος υδατοσφαίρισης της ς στο πλαίσιο της πρώτης φάσης του εφηβικού πρωταθλήματος πόλο που διεξήχθη το τριήμερο 09-11/02.

Με απολογισμό τρεις νίκες και μία ισοπαλία, οι έφηβοι της ς , ισοβάθμησαν στην κορυφή του ομίλου με τον ΟΥΚ Βόλου, ωστόσο υπερέχουν σε όλα τα ισοβαθμίας (καλύτερη διαφορά τερμάτων και καλύτερη επίθεση).

Στην πρεμιέρα, η ομάδα της Νίκης, αντιμετώπισε την ομάδα του ΟΥΚ στο ντέρμπι του ομίλου. Μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες με 6-6, με πρωταγωνιστή της αναμέτρησης τον Γκανάτσιο Δ. που πέτυχε πέντε τέρματα, ενώ ένα τέρμα πέτυχε ο Τσίχλας Γ.

Στα υπόλοιπα τρία παιχνίδια η ομάδα της Νίκης δεν δυσκολεύτηκε να πετύχει ισάριθμες νίκες.

Με 18-3 επικράτησε απέναντι στον ΟΕΑΝΑΒ και σκόραραν οι:  Γκανάτσιος Γ. τέσσερα τέρματα, Κοκκινάκης-Στεφάνου από τρία, οι Γκατζούνας-Παπαδημητρίου από δύο και οι Χαλατσόπουλος-Παπακώστας-Καλλιμόπουλος-Τσίχλας Γ. από ένα.

Απέναντι στην ομάδα του ΝΟ Λάρισας, η ομάδα της Νίκης επικράτησε με 9-3. Από τρία τέρματα σκόραραν οι Γκανάτσιος Δ. και Κοκκινάκης, δύο ο Τσίχλας Στρ. και ένα ο Τσίχλας Γ.

Τέλος 14-6 επικράτησε απέναντι στην ΝΕ Λάρισας. Ο Γκανάτσιος πέτυχε πέντε τέρματα, τέσσερα ο Κοκκινάκης, δύο ο Νιζάμης και από ένα οι Γκατζούνας-Καλλιμόπουλος-Τσίχλας Γ.

Η τελική βαθμολογία του ομίλου:

10 (47-18)

ΟΥΚ 10 (37-17)

ΝΟ Λάρισας 6

ΝΕ Λάρισας 3

ΟΕΑΝΑΒ 0

Η για την δεύτερη φάση θα διεξαχθεί στις 14/03.

Οι έγγραφες συνεχίζονται στα τμήματα ακαδημιών της υδατοσφαίρισης την Νίκης Βόλου. Οι εγγραφές αφορούν αγόρια και κορίτσια γεννηθέντα από το 2010 και μεγαλύτερα, για όσους θέλουν να μάθουν τα μυστικά της υδατοσφαίρισης από τους του συλλόγου, στο κολυμβητήριο της Ν. Ιωνίας καθημερινά στις 19:30.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση