Βρίσκεστε εδώ:  / Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ / Λειτουργία εποχικού πυροσβεστικού κλιμακίου στις Κουκουναριές
Λειτουργία εποχικού πυροσβεστικού κλιμακίου στις Κουκουναριές

Λειτουργία εποχικού πυροσβεστικού κλιμακίου στις Κουκουναριές

Προτεραιότητα της Δημοτικής Αρχής  Σκιάθου  είναι η προστασία της μοναδικής αυτής περιοχής-μνημείο της φύσης για όλη τη Μεσόγειο.

Το κλιμάκιο επιθεώρησε στις 26 Ιουνίου 2020 ο νέος διοικητής του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Σκιάθου Νίκος Γκουτζέλας, ο οποίος μαζί με τον δήμαρχο ενημέρωσε τους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στην παραλία των Κουκουναριών.

Όπως τόνισε ο διοικητής με τη λειτουργία του εποχικού κλιμακίου αυξάνονται δραστικά τα μέτρα προστασίας στην ευρύτερη περιοχή.

Ο δήμαρχος αφού ευχαρίστησε τους επιχειρηματίες για την εθελοντική συμμετοχή τους στην πυρασφάλεια επεσήμανε πως η ίδρυση του κλιμακίου σηματοδοτεί την αρχή μιας σειράς δράσεων για την ανάδειξη και προστασία της μοναδικής αυτής περιοχής.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Περιβάλλοντος και Ανακύκλωσης Γιάννης Γιαννίτσης, ο προϊστάμενος της Υπηρεσίας καθαριότητας του Δήμου Σκιάθου Βασίλης Ταμπάκης και ο υποδιοικητής του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Νίκος Καρούμπαλης.

Ο δήμαρχος Σκιάθου ευχαριστεί ια την ίδρυση του εποχικού κλιμακίου, τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Χαρδαλιά, τον διοικητή του Πυροσβεστικού Σώματος Θεσσαλίας και Στερεάς , υποστράτηγο Μάριο Αποστολίδη και τον διοικητή Μαγνησίας της Πυροσβεστικής Νίκο Μητσογιάννη.
Η Δημοτική Αρχή θα συνεχίσει σε συνεργασία με τις αρμόδιες υπηρεσίες και την πολύτιμη συμβολή των πολιτών.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ολοκληρώθηκε η διανομή ΤΕΒΑ από τον Δήμο Ρήγα Φεραίου - https://t.co/e2gb5XhiUE -

  • Οι μετρήσεις του Σταθμού του Υπουργείου Περιβάλλοντος για την ποιότητα της ατμόσφαιρας στο Βόλο… - https://t.co/1aLSO86M8G -

  • Στον Αναπτυξιακό Νόμο 28 θεσσαλικές επιχειρήσεις  - https://t.co/DO6shA1fsw -

"Αλιεύοντας" την είδηση