Βρίσκεστε εδώ:  / Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ / Λειτουργία εποχικού πυροσβεστικού κλιμακίου στις Κουκουναριές
Λειτουργία εποχικού πυροσβεστικού κλιμακίου στις Κουκουναριές

Λειτουργία εποχικού πυροσβεστικού κλιμακίου στις Κουκουναριές

Προτεραιότητα της Δημοτικής Αρχής  Σκιάθου  είναι η προστασία της μοναδικής αυτής περιοχής-μνημείο της φύσης για όλη τη Μεσόγειο.

Το κλιμάκιο επιθεώρησε στις 26 Ιουνίου 2020 ο νέος του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Σκιάθου Νίκος Γκουτζέλας, ο οποίος μαζί με τον δήμαρχο ενημέρωσε τους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στην παραλία των Κουκουναριών.

Όπως τόνισε ο με τη λειτουργία του εποχικού κλιμακίου αυξάνονται δραστικά τα στην ευρύτερη περιοχή.

Ο δήμαρχος αφού ευχαρίστησε τους για την εθελοντική συμμετοχή τους στην πυρασφάλεια επεσήμανε πως η ίδρυση του κλιμακίου σηματοδοτεί την αρχή μιας σειράς δράσεων για την ανάδειξη και προστασία της μοναδικής αυτής περιοχής.

Στη συμμετείχαν ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Περιβάλλοντος και Ανακύκλωσης Γιάννης Γιαννίτσης, ο προϊστάμενος της Υπηρεσίας καθαριότητας του Δήμου Σκιάθου Βασίλης Ταμπάκης και ο υποδιοικητής του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Νίκος Καρούμπαλης.

Ο ευχαριστεί ια την ίδρυση του εποχικού κλιμακίου, τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Χαρδαλιά, τον διοικητή του Πυροσβεστικού Σώματος Θεσσαλίας και Στερεάς , υποστράτηγο Μάριο Αποστολίδη και τον διοικητή της Πυροσβεστικής Νίκο Μητσογιάννη.
Η Δημοτική Αρχή θα συνεχίσει σε συνεργασία με τις αρμόδιες και την πολύτιμη συμβολή των πολιτών.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Πολύ καλή παρουσία του τμήματος κολύμβησης της Νίκης Βόλου #τμήμακολύμβησηςΓΣΒΗΝΙΚΗ - https://t.co/PpYKMsII8i -

  • Λαμπρός ο εορτασμός της Πεντηκοστής στον Βόλο #ΚυριακήτηςΠεντηκοστής - https://t.co/RGwFG4M88L -

  • Αρτοκλασία στη Μηλίνα στη μνήμη αποδημησάντων δημοσιογράφων #μνήμηαποδημησάντωνδημοσιογράφων - https://t.co/YAWOekDulj -

"Αλιεύοντας" την είδηση