Βρίσκεστε εδώ:  / ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ / Πολυποίκιλο και ουσιαστικό έργο του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Ρήγα Φεραίου
Πολυποίκιλο και ουσιαστικό έργο του  Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Ρήγα Φεραίου

Πολυποίκιλο και ουσιαστικό έργο του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Ρήγα Φεραίου

Για τις τεχνικές κατάκτησης της προσωπικής τους ευτυχίας και την εύρεση νοήματος στην προσωπική τους ζωή ενημερώθηκαν οι γυναίκες του Ριζομύλου, σε σχετική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2019, στην τοπική Κοινότητα Ριζομύλου.

 

Την εκδήλωση διοργάνωσε το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Ρήγα Φεραίου, σε συνεργασία με το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου, δίνοντας τη δυνατότητα στις γυναίκες του Δήμου να ενημερωθούν για τις μεθόδους που θα εφαρμόσουν προκειμένου να βρουν την προσωπική τους ευτυχία.

Γυναίκες κάθε ηλικίας πέρασαν ένα δημιουργικό απόγευμα στην κατάμεστη αίθουσα του cafe «ΤΣΑΚΟΣ» στην τοπική Κοινότητα Ριζομύλου.

Στην εκδήλωση μίλησαν η ψυχολόγος Σοφία Μπαλαμώτη και η κοινωνική λειτουργός Μαρία Μπακάλη.

Η αντιπρόεδρος του ΝΠΔΔ Βάσω Παπανικολάου-Χατζοπούλου ενημέρωσε τις παριστάμενες για την δομή του Κέντρου Κοινότητας που δημιούργησε ο Δήμος εδώ κι ένα χρόνο, παρέχοντας πολυποίκιλο και ουσιαστικό έργο στους δημότες.

Συγκεκριμένα αναφέρθηκε στις προσωπικές και ομαδικές συνεδρίες που υλοποιούνται στους παιδικούς σταθμούς, στα σχολεία και στα ΚΔΑΠ.

Τέλος ευχαρίστησε τον κόσμο που ανταποκρίθηκε και κατέκλυσε την αίθουσα προκειμένου να ενημερωθεί για ζητήματα της εποχής και τις δράσεις του Δήμου.

Να σημειωθεί ότι το ΝΠΔΔ του Δήμου Ρήγα Φεραίου και το Κέντρο Κοινότητας σχεδιάζουν να υλοποιήσουν και άλλες δράσεις προς ενημέρωση των δημοτών, ενώ σύμφωνα με την κ. Παπανικολάου-Χατζοπούλου η Δημοτική Αρχή είναι πάντα στο πλευρό των δημοτών.

Γκρίζαραν τα μαλλιά μου κάνοντας όλα τα ρεπορτάζ σε εφημερίδες, τηλεόραση και ραδιόφωνα επί 25 συναπτά έτη και μετά από πολύ ώριμη σκέψη πείστηκα τελικά να εμπλακώ σε μια ηλεκτρονική εφημερίδα. Είναι μια νέα ...πρίζα , η οποία μπορεί να έχει άλλο γούστο, αλλά κι εδώ απαιτείται αμεσότητα , εγκυρότητα και ποιότητα, τρία βασικά στοιχεία που αρμόζουν -κατά την ταπεινή μου γνώμη-στη δημοσιογραφία. Τα υπόλοιπα επί του πιεστηρίου....

ΑΦΗΣΤΕ ΣΧΟΛΙΟ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευτεί. Τα απαιτούμενα πεδία είναι μαρκαρισμένα ( απαιτείται )

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Χιονοπτώσεις, παγωνιά και σφοδροί άνεμοι για δύο ακόμη μέρες - https://t.co/3n72qqMgEq -

  • ΥΕΘΑ: Ισοδύναμη μονάδα στο "Γεωργούλα" όταν φύγει η 32η ΤAΞ/ΠΝ - https://t.co/rtyMR296EY -

  • ΚΕ.Π.ΚΑ: Αποκριάτικα είδη- Χαρά αλλά και κίνδυνοι - https://t.co/BVPKp2hLwo -

"Αλιεύοντας" την είδηση