Βρίσκεστε εδώ:  / ΥΓΕΙΑ / Εκδήλωση του Οδοντιατρικού συλλόγου Μαγνησίας για παιδιά και αθλητές
Εκδήλωση του Οδοντιατρικού συλλόγου Μαγνησίας για παιδιά και αθλητές

Εκδήλωση του Οδοντιατρικού συλλόγου Μαγνησίας για παιδιά και αθλητές

Ο Οδοντιατρικός Σύλλογος διοργανώνει με τη της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δ. Βόλου, ομιλία -ενημέρωση, με θέμα: “Παίξε με , γύρνα στο με χαμόγελο”, σε με την Επιστημονική Εταιρεία Αθλητικής Οδοντιατρικής.

Στην καθημερινότητα και κατά την διάρκεια άθλησης, τόσο σε ερασιτεχνικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, μπορεί να προκληθούν τραυματισμοί στα δόντια, στις γνάθους και στα μαλακά μόρια του προσώπου, το ίδιο σημαντικοί και επώδυνοι όσο και οι τραυματισμοί που προκαλούνται στα άνω ή κάτω άκρα ή το υπόλοιπο σώμα. Τα ατυχήματα αυτά κοστίζουν στον παθόντα πόνο, , αποχή από το σχολείο και την προπόνηση και ιδιαίτερα για τους αθλητές, πιθανόν στέρηση μιας μελλοντικής νίκης .

Ο Οδοντιατρικός Σύλλογος δραστηριοποιείται στην υλοποίηση προγραμμάτων πρόληψης στοματικής υγείας, εδώ και πολλά χρόνια και βρίσκεται πάντα κοντά στους μικρούς και μεγάλους μαθητές αλλά και στις μεγαλύτερες ηλικίες.

Έτσι και για το κομμάτι του αθλητισμού, θεωρεί ότι είναι ευθύνη του να ενημερώσει για ότι έχει σχέση με την πρόληψη βλαβών, την ιδιαίτερη φροντίδα της στοματικής κοιλότητας , καθώς και την διατροφή του αθλητή.

Ομιλητές

Κύριοι ομιλητές είναι οι : Κυρανούδη Αικατερίνη, χειρ. οδοντίατρος με μεταπτυχιακό στην Παιδοδοντιατρική Πανεπιστημίου IOWA -ΗΠΑ, Κουϊμτζής Θεόδωρος, χειρ. οδοντίατρος με μεταπτυχιακό στην Παιδοδοντιατρική Πανεπιστημίου Paris V, René Descartes και ο Τασόπουλος Θεόδωρος χειρ. οδοντίατρος με μεταπτυχιακό στην Προσθετική Πανεπιστημίου Bristol -Ηνωμένου Βασιλείου.

Η θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 2 Μαρτίου 2019 στο ξενοδοχείο Volos Palace το απόγευμα, ώρα προσέλευσης 5.30 μ.μ.

Τέλος, οι δηλώσεις συμμετεχόντων ονομαστικά, ώστε να ετοιμαστούν ευχαριστήρια – βεβαιώσεις συμμετοχής.

Τις δηλώσεις, μπορείτε να τις στέλνετε στο mail enwsigonewnvolou@gmail.com, όπως και τηλεφωνικά στην κα Πέπη στο τηλέφωνο 697 665 33 43.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Aνοίγει τις πύλες του την Κυριακή ο ναός Αγίου Νικολάου Παλιουρίου Βόλου - https://t.co/qV3ia6Hdig… -

  • Όχημα με ηλικιωμένο οδηγό προσέκρουσε σε σταθμευμένα οχήματα #τροχαίοατύχημα - https://t.co/R6TYgPsPIT -

  • #φωτιά σε διαμέρισμα στον οικισμό Ξηροκάμπου #φωτιά - https://t.co/H1jdxlQ7PJ -

"Αλιεύοντας" την είδηση