Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ » Καταγραφή ζημιών από τον Δήμο Ρήγα Φεραίου
Καταγραφή ζημιών από τον Δήμο Ρήγα Φεραίου

Καταγραφή ζημιών από τον Δήμο Ρήγα Φεραίου


Μετά από της Δημοτικής Αρχής με τις υπηρεσίες του Δήμου λόγω των συνεπειών από την αποφασίστηκε όπως όλοι οι δημότες, οι οποίοι έχουν υποστεί από τις πυρκαγιές στις κάτωθι κατηγορίες να πράξουν τα παρακάτω.

ΖΗΜΙΕΣ ΣΕ:
1. Κτηνοτροφικές – Αγροτικές Εγκαταστάσεις (Ποιμνιοστάσια κλπ)
2. Καλλιέργειες,
Επικοινωνείτε άμεσα με την Γεωπόνο του Δήμου, κα. Ζωή Μπομπότη στο τηλ. 2425350220, 6977413836 για άμεση καταγραφή των ζημιών και

ΓΙΑ ΖΗΜΙΕΣ ΣΕ:
1. Οικίες
2. Οχήματα
3. Εμπορικές Επιχειρήσεις

Επικοινωνείτε άμεσα με την διευθύντρια των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου, Αποστολία Κατσιούρα, στο τηλ. 2425350226, 6948878576 για άμεση καταγραφή των ζημιών.

Θα κατατεθούν πρωτοκολλημένες αιτήσεις στο όνομα των ζημιωθέντων, ώστε να υπάρξει επίσημη καταχώρηση στο Ειδικό Αρχείο του Δήμου που δημιουργήθηκε για το σκοπό αυτό.

Σε συνεργασία με τις υπηρεσίες μας, θα προχωρήσουμε άμεσα στη στήριξη όλων των δημοτών μας που επλήγησαν από τη και την αποκατάσταση όλων των ζημιών.

Ο δήμαρχος Ρήγα Φεραίου

Δύσκολες και απρόσμενες ημέρες ξημέρωσαν για τον Δήμο μας αλλά και για όλη τη με την πύρινη λαίλαπα που ξέσπασε και κατέκλυσε τα πάντα.
Θρηνούμε για τον συνδημότη μας Κτηνοτρόφο από τον Άγιο Γεώργιο που προσπαθώντας να σώσει τα ζώα του, Θρηνούμε για τις περιουσίες που χάθηκαν και για τα ζωντανά που χάθηκαν.

Εκφράζω τη βαθιά μου θλίψη και τα συλλυπητήρια μου στους οικείους του εκλιπόντος συνδημότη μας, καθώς και την αμέριστη συμπαράσταση στους πυροπαθείς τόσο του Δήμου μας όσο και όλων των περιοχών της ς.

Η , η Πυροσβεστική Υπηρεσία, η Αστυνομία, όλες οι υπηρεσίες του Δήμου Ρήγα Φεραίου, και πολλοί δημότες συνέβαλαν τα μέγιστα στην αντιμετώπιση των πυρκαγιών και τους ευχαριστώ θερμά.

Σε συνεργασία με τις υπηρεσίες μας, θα προχωρήσουμε άμεσα στη στήριξη όλων των δημοτών μας που επλήγησαν από τη και την αποκατάσταση όλων των ζημιών.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση