Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Πρωτοβουλία στήριξης των πληγέντων επαγγελματιών της Ν. Αγχιάλου αναλαμβάνει το Επιμελητήριο Μαγνησίας
Πρωτοβουλία στήριξης των πληγέντων επαγγελματιών της Ν. Αγχιάλου αναλαμβάνει το Επιμελητήριο Μαγνησίας

Πρωτοβουλία στήριξης των πληγέντων επαγγελματιών της Ν. Αγχιάλου αναλαμβάνει το Επιμελητήριο Μαγνησίας

Την οικονομική στήριξη στους πυρόπληκτους της Μαγνησίας, στηρίζοντας με τον τρόπο αυτό την επιχειρηματική κοινότητα που βιώνει τις συνέπειες της πύρινης καταστροφής αιτείται με έγγραφό της προς τον pρόεδρο της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος Ιωάννη Μασούτη, ο pρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας Αριστος Μπασδάνης.

Την ίδια ώρα, το Επιμελητήριο Μαγνησίας αναλαμβάνει πρωτοβουλία στήριξης των πληγέντων επιχειρηματιών της Ν. Αγχιάλου και καλεί όλους τους που υπέστησαν στις τζαμαρίες των επιχειρήσεών τους λόγω του ωστικού κύματος να δηλώνουν το μέγεθος της καταστροφής στο Δήμο Βόλου ή στην Βόλου, ώστε να γίνει η καταγραφή και ακολούθως το Επιμελητήριο Μαγνησίας να αναλάβει την αποκατάστασή τους.

Ειδικότερα, στην που απεστάλη στον pρόεδρο της ΚΕΕΕ αναφέρονται τα εξής: «Όπως ήδη γνωρίζετε, τις τελευταίες ημέρες η Μαγνησία δοκιμάζεται εξαιτίας των ανεξέλεγκτων πυρκαγιών που έχουν ξεσπάσει κι έχουν αφανίσει τεράστιες εκτάσεις γης, κατ και επαγγελματικούς χώρους.
Δυστυχώς, ο των γεγονότων έχει αναδείξει αριθμό επιχειρήσεων που έχουν υποστεί σημαντικές ή έχουν καταστραφεί ολοσχερώς. Η επόμενη μέρα βρίσκει τους επαγγελματίες σε κατάσταση απελπισίας, γεμάτους αβεβαιότητα για το αν και πότε θα μπορέσουν να αποκαταστήσουν τις καταστροφές που άφησε πίσω της η φωτιά, ώστε να επανέλθουν σε κανονικούς ρυθμούς.

Σε αυτές τις δύσκολες ώρες, η Κ.Ε. και το Επιμελητήριό μας δεν μπορούν παρά να σταθούν στο πλευρό των πληγέντων συναδέλφων μας, για να παρέχουν στήριξη τόσο οικονομική όσο και με στοχευμένες ενέργειες, ώστε να συμβάλλουμε στην ανακούφιση τους.

Για τους λόγους αυτούς, παρακαλούμε όπως η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος, παράσχει οικονομική στήριξη στους πυρόπληκτους επαγγελματίες της Μαγνησίας, στηρίζοντας με τον τρόπο αυτό την επιχειρηματική κοινότητα που βιώνει τις συνέπειες της πύρινης καταστροφής.

Είμαστε βέβαιοι ότι θα ανταποκριθείτε στο αίτημά μας και, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων».

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση