Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Μαγνησία
Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Μαγνησία

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Μαγνησία

Με απόφαση του Διευθυντή της , αποφασίστηκαν προσωρινές κυκλοφοριακές στην Εθνική Οδό Βόλου –Ζαγοράς (κάτω κλάδος), τις ημέρες Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή και Σάββατο κατά τις ώρες 15:00-23:00 και κάθε και επίσημη Αργία, κατά τις ώρες 09:00-00:00, κατά το χρονικό διάστημα από 01-06-2018 έως 17-09-2018 καθώς και τελευταία Παρασκευοσαββατοκύριακα του Μαΐου και του Σεπτεμβρίου.

Ειδικότερα αποφασίστηκε:

Τις ημέρες Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή και Σάββατο και κατά τις ώρες 15:00- 23:00, οι φωτεινοί στη διασταύρωση των οδών:
(1) Δημοκρατίας –Απόστολου Λάμπη (Ε.Ψ.Α.)

(2) 28ης Οκτωβρίου – Περικλέους Γεωργιάδη

(3) Ρήγα ου –  Περικλέους Γεωργιάδη να είναι εκτός λειτουργίας (κίτρινο αναλάμπον φως), με ταυτόχρονο αποκλεισμό της οδού Απόστολου Λάμπη στο ύψος της Ανώνυμης οδού (παράλληλη οδός μεταξύ των οδών ων Πολυτεχνείου και Δημοκρατίας).

Η κυκλοφορία των οχημάτων στην διασταύρωση  Δημοκρατίας –Απόστολου Λάμπη (Ε.Ψ.Α.), η κυκλοφορία των οχημάτων από θα διεξάγεται μέσω της Ανώνυμης οδού, δεξιά στην οδό Πηλίου, δεξιά στην οδό Δημοκρατίας και αριστερά στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως.

Στις διασταυρώσεις 28ης Οκτωβρίου – Περικλέους Γεωργιάδη

(3) Ρήγα ου –  Περικλέους Γεωργιάδη, η κυκλοφορία θα διεξάγεται σύμφωνα με τις ρυθμιστικές πινακίδες που υφίστανται.

Κάθε και επίσημη Αργία κατά τις ώρες 09:00-00:00, οι φωτεινοί τόσο στις διασταυρώσεις των οδών 28ης Οκτωβρίου – Περικλέους Γεωργιάδη, Ρήγα Φεραίου – Περικλέους Γεωργιάδη, Δημοκρατίας – Απόστολου Λάμπη (Ε.Ψ.Α.), όσο και στη διασταύρωση Πλατανιδίων, να είναι εκτός λειτουργίας (κίτρινο αναλάμπον φως).

Η κυκλοφορία των οχημάτων στις ανωτέρω διασταυρώσεις θα διεξάγεται ομοίως με ανωτέρω, ενώ στη διασταύρωση Πλατανιδίων σύμφωνα με τις ρυθμιστικές πινακίδες που υφίστανται.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση